Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

Υλικά

700 γρ μπακαλιάρο3-4 καρότασέλινο1 κρεμύδι ψιλοκομένοτον χυμό από 1-2 λεμόνια1 κουταλιά της σούπας ρύζι προαιρετικά

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν. Προσθέτουμε μαζί και το κρεμύδι.
Τα βράζουμε για περίπου 20 λεπτά και τοποθετούμε τα ψάρια πάνω στα υλικά. Ρίχνουμε πάνω στα ψάρια τον χυμό από το λεμόνι. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.


Keywords
Αναζητήσεις
ψαροσουπα με μπακαλιαρο , ψαροσουπα με βακαλαο
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές