Alfred (Παρίσι)

Εδώ σερβίρεται το καλύτερο βραστό -και όχι μόνο- της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η θέση Δίπλα στο Λούβρο, στον αριθμό 52 της οδού ντε Ρισελιέ, στην καρδιά των Παρισίων.

 

Η ατμόσφαιρα Φροντισμένο και φιλόξενο γαλλικό μπιστρό με λίγα τραπέζια και κατάλευκα τραπεζομάντηλα αντί του συνήθους κόκκινου καρό.

 

Το φαγητό Κλασική και άψογα εκτελεσμένη γαλλική κουζίνα. Το περίφημο «pot-au-feu» (ας πούμε το δικό μας βραστό) ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο των Παρισίων. Ο ιδιοκτήτης σεφ William

Abitbol χτίζει καθημερινά την κάρτα selon le marché, αναλόγως δηλαδή του τι βρίσκει το πρωΐ στην αγορά. Δοκιμάστε μια εξαιρετική τερίνα για πρώτο και μια πραγματικά αξιοσημείωτη μους σοκολάτας για επιδόρπιο.

 

Ο λογαριασμός Δύσκολα θα ξεπεράσει τα 70 ευρώ με ένα μεσαίο κρασί.

 

Η κάβα Τα κρασιά που σερβίρει προέρχονται κατά κανόνα από φίλους του που ανακάλυψαν στην πορεία το επάγγελμα του οινοποιού, όπως ο ίδιος του μάγειρα. Μεταξύ αυτών των «vin d’amis» χαρακτηριστικό είναι το ροζέ «L’apostrophe» που βγάζει ο τέως καθηγητής του, Jean Christophe Comar.

 

Επιπλέον πληροφορίες Ο 60χρονος ιδιοκτήτης William Abitbol διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του διαβόητου για τη σκληρότητά του Υπουργού Εσωτερικών Charles Pasqua με το κόμμα του οποίου εξελέγη το 1999 στην Ευρωβουλή. Όταν, το 2004, αντιμετώπισε την αρνητική ετυμηγορία του Γαλλικού λαού, αποφάσισε να γίνει μάγειρας ανοίγοντας το Alfred.

 

 Alfred, 52 Rue de Richelieu, 75001 Paris, Γαλλία, τηλ. +33-1-42.97/54.40. ‎
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές