3 Ιατρικοί Λειτουργοί 1ης τάξης στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Κύπρο

Εργασία

Το Τμήμα Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της επανεξέτασης της πλήρωσης θέσεων Ιατρικού Λειτουργού που παραμένουν κενές ανακοίνωσε την πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για:

3 μόνιμες θέσεις Ιατρικού Λειτουργού, 1ης Τάξης

στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής.

Μεταξύ άλλων απαιτείται η εγγραφή στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου. Σε περίπτωση που οι ανάγκες της Υπηρεσίας απαιτούν την εκτέλεση καθηκόντων Ειδικής Ιατρικής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν και μεταπτυχιακό

δίπλωμα ή τίτλο στην ειδικότητα στην οποία θα απασχοληθούν, που αναγνωρίζεται στη χώρα που αποκτήθηκε και να θεωρούνται ως ειδικοί σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.

Καταληκτική ημερομηνία: 17/12/2012

Περισσότερες πληροφορίες για θέσεις που έχουν προκηρυχθεί δίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
-> Προκηρύξεις θέσεων - Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας

Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

AttachmentSizeIATRIKOI_LEITOYRGOI_Cyprus_131212_pk.pdf173.48 KB

Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα