Αναλυτής Τραπεζών στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για σύμβαση εργοδότησης ορισμένης διάρκειας (1 έτους) με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος, ως ακολούθως: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ/ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Προηγούμενη 5ετής τουλάχιστον επαγγελματική πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα σχετική με τα καθήκοντα
της θέσης και ειδικότερα με την αναγνώριση, παρακολούθηση και αξιολόγηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες. Πανεπιστημιακός τίτλος στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά ήσε άλλο συναφές θέμα και Μεταπτυχιακός τίτλος στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά ή σε άλλο συναφές θέμα ή

Μέλος Σώματος Επαγγελματιών Λογιστών που είναι αποδεκτό από τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), όπως π.χ.:

The Institute of Chartered Accountants in England and Wales. The Association of Chartered Certified Accountants. The American Institute of Certified Public Accountants (συμπεριλαμβανομένης της απαιτούμενης πείρας από τον ΣΕΛΚ). Πολύ καλή γνώση των τρεχόντων τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων. Αναλυτική σκέψη και εξαίρετη ικανότητα σύνταξης εκθέσεων. Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και γνώση λογισμικών προγραμμάτων. Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, εχεμύθεια καθώς και ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού εργασιών, λήψης αποφάσεων και πρωτοβουλιών και αποτελεσματικής εκτέλεσης καθηκόντων κάτω από συνθήκες πίεσης.

Θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα:

Κατοχή τόσο μεταπτυχιακού τίτλου (στα θέματα που αναφέρονται πιο πάνω) όσο και επαγγελματικού τίτλου που είναι αποδεκτός για σκοπούς εγγραφής στον ΣΕΛΚ. Καλή γνώση λογισμικών προγραμμάτων στατιστικής ανάλυσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  fssapplications@centralbank.gov.cy  το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα της θέσης και άλλους όρους της σύμβασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Τράπεζα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.centralbank.gov.cy ή να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22714334 και 22714164.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ<

Keywords
Τυχαία Θέματα