Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εν κρυπτώ συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις

Tweet

Ε ΕΛΜΕ – Θ

Εν κρυπτώ συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις

ΟΙ Διοικήσεις εκπαίδευσης προωθούν τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια του υπουργείου

15/10/2013

Στα πλαίσια των αποφάσεων του κλάδου που κινητοποιείται σε όλη τη χώρα με καταλήψεις, συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες ενάντια στις υποχρεωτικές μετακινήσεις και μετά από δύο συναντήσεις των Δ.Σ. ΕΛΜΕ ( 27/9 και

29/9) καθορίσθηκε η στάση που θα κρατήσουμε σε τοπικό επίπεδο και καταγράφτηκε σε κοινή ανακοίνωση όλων των ΕΛΜΕ (κοινοποιήθηκε στα σχολεία στις 30/9 ).

Τις αποφάσεις και τις θέσεις αυτές τις προβάλλαμε και υλοποιήσαμε με μαζικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες όλων των ΕΛΜΕ στις διοικήσεις εκπαίδευσης, στο ΑΠΥΣΔΕ και στα ΠΥΣΔΕ ( 30/9 στο ΑΠΥΣΔΕ και στα ΠΥΣΔΕ, 2/10 στο ΑΠΥΣΔΕ, και 3/10 στο ΑΠΥΣΔΕ και στο ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης )

Ποια η στάση των διοικήσεων

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκε ότι παγώνει τις διαδικασίες των υποχρεωτικών μετακινήσεων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ09, ΠΕ010 και ΠΕ013. Η δέσμευση αποδείχθηκε ότι δεν τηρήθηκε γιατί την ίδια ημέρα έστειλε στην περιφέρεια τα ονόματα των συναδέλφων που τους ζητήθηκε να κάνουν αίτηση μετακίνησης!!!

Η Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης συνέταξε τους καταλόγους με τους «πλεονάζοντες» εκπαιδευτικούς χωρίς συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ, αφού ποτέ δεν έγινε πρόσκληση προς τους αιρετούς για ανάλογη συνεδρίαση!!!

Την Τρίτη 8/10 οργανώσαμε νέα κινητοποίηση και σταματήσαμε τη συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ που είχε θέμα τις υποχρεωτικές μετακινήσεις. Από τα διορισμένα μέλη του ΑΠΥΣΔΕ, ο κύριος Ταπανίδης, αναπληρωματικό μέλος ( αντικαθιστούσε τον κύριο Καρατάσιο ) αποχώρησε από το κτίριο δηλώνοντας ότι δε θα πάρει μέρος στη συνεδρίαση, η κυρία Ψυχογιού και ο κύριος Ματζιάρης δήλωσαν ότι δε θα γίνει συνεδρίαση. Το ΑΠΥΣΔΕ μετά την αποχώρηση των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ και των συναδέλφων, συνεδρίασε και προχώρησε στις πρώτες υποχρεωτικές μετακινήσεις. Ο παραπλανητικός τρόπος που λειτούργησαν τα διορισμένα μέλη του ΑΠΥΣΔΕ, ο εμπαιγμός του κλάδου και η βαθύτατα αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους, δεν αποδεικνύει μόνο τις δυσκολίες που έχουν να υλοποιήσουν τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια, αλλά και μια αδίσταχτη στάση για να τα ολοκληρώσουν μέχρι τέλος.

Οι κ. Καρατάσιος, Ματζιάρης, Ταπανίδης, Ζερβοπούλου και Ψυχογιού με υπερβάλλοντα ζήλο πλέον προωθούν και εφαρμόζουν όλα τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια, τα οποία υπονομεύουν κατακτήσεις, δικαιώματα και καταστρέφουν ζωές και με τη στάση τους αυτή στρέφονται ενάντια στο σύνολο των εκπαιδευτικών.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Ο πρόεδρος Ο γραμματέας

Ζαγανίδης Χ. Νοτάκης Γ.

Tags: Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα