ΚΟΜΟΤΗΝΗ: 30 προσλήψεις ΔΕ-ΥΕ

Tweet Κατηγορία: Εργασία 30 προσλήψεις ΔΕ-ΥΕ στον Δήμο Κομοτηνής  

Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος έως την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, στον διαγωνισμό του Δήμου Κομοτηνής για την κάλυψη 30 θέσεων εποχικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από επτά ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες τέσσερις:

 

Τα κοινωνικά κριτήρια δίνουν προβάδισμα για την πρόσληψη σε υπηρεσίες καθαριότητας
ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 20 θέσεις, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, τρεις θέσεις, ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Οχημάτων, δύο θέσεις, και ΥΕ Εργατών Κοιμητηρίου, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Οδηγός Απορριμματοφόρου και Λεωφορείου, ένας Οδηγός Απορριμματοφόρου και Λεωφορείου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ένας Χειριστής Σαρώθρου, όλοι κατηγορίας ΔΕ.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πέραν τον απαραίτητων τίτλων σπουδών και άλλων τυπικών προσόντων, οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων.

Συγκεκριμένα, επιπλέον μόρια μπορούν να λάβουν οι υποψήφιοι βάσει του χρόνου ανεργίας και της προϋπηρεσίας τους, της οικογενειακής τους κατάστασης και, ειδικότερα, της ιδιότητάς τους ως γονέων ή τέκνων πολύτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας, της εντοπιότητας και του αριθμού των ανήλικων -εφόσον υπάρχουν- τέκνων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά παρέχονται στο τηλέφωνο 25313 52443.

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα