Η Περιφέρεια Αττικής δίνει 20 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

20:35 20/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της ΑΕΚ από το σημερινό συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής αφού ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, ανακοίνωσε πως θα δοθούν 20 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Ως Νομάρχης Αθηνών είχα υποσχεθεί ότι
θα συμβάλλαμε με κάθε τρόπο στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Δεν ήταν μια απλή υπόσχεση, αλλά δέσμευση την οποία αποδεικνύουμε σήμερα. Τα 20 εκατομμύρια Ευρώ δεν είναι επαρκές ποσό, για αυτό πρέπει να συνδράμει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους φορείς που ενέκριναν και συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση της οικονομικής συνδρομής του ποσού των 20 εκ. ευρώ με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε επίπεδο. Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση στη συνεχή, μεγάλη και πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδό μας, το όνειρο όλων των Αεκτζήδων».
Keywords
Τυχαία Θέματα