Από τις Μπαχάμες, την αγκαλιά της playmate και τα πούρα στον Κορυδαλλό

11:25 4/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Είναι 32 ετών όλο κι όλο, νεόκοπος επιχειρηματίας που ζούσε σαν Ρώσος μεγιστάνας, ταξιδεύοντας σε εξωτικούς προορισμούς με νοικιασμένα λίαρ τζετ και συντροφιά στάρλετ των εγχώριων καλλιστείων!

«Πού έβρισκε τα λεφτά»;

Αυτό αναρωτιόντουσαν όλοι, καθώς έβλεπαν τον Βασίλη Μηλιώνη τη μία στον Μαυρίκιο και τα Φίτζι και την άλλη στις Μαλδίβες και τις Μπαχάμες, αγκαλιά με την playmate Σύλβια Παπαδάκη, και στο στόμα πάντα τα ακριβότερα πούρα Αβάνας!

Δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει ότι ζούσε μέσα στη χλιδή την ώρα που οι Έλληνες υπέφεραν από τα καταιγιστικά οικονομικά μέτρα. Το αντίθετο μάλιστα. Επιδείκνυε τα πλούτη του, τα οποία -υποτίθεται- προέκυπταν από την εταιρία του Hellas Power. Εταιρία που, μαζί με την Eenerga του Στέφανου Σιαφάκα, εισέπραταν τα χρήματα απ’ το χαράτσι της ΔΕΗ, για λογαριασμό του κράτους.

Τελικά, η ντόλτσε βίτα δεν κράτησε πολύ για Μηλιώνη και Σιαφάκα. Η έρευνα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου έφερε στο φως τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, στο Χονγκ Κονγκ, στις Μπαχάμες, στο Ντουμπάι και στην Κύπρο. Λογαριασμοί που φούσκωναν με δεκάδες εκατομύρια ευρώ, τα οποία οι δυο τους έκλεβαν από το κράτος.

Τώρα από τα πολυτελή θέρετρα βρίσκονται στον Κορυδαλλό…

Keywords
Τυχαία Θέματα