Φλωρίδης: Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ είναι διαδικασία για μαγαζάκια

19:41 2/8/2012 - Πηγή: Aixmi

Όταν τη Δευτέρα έγινε γνωστό το «κατηγορώ» της Άννας Διαμαντοπούλου κατά των αλλαγών στο νόμο της για τα Πανεπιστήμια, σας γράψαμε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη διεργασίες για την ίδρυση νέου κόμματος από τα στελέχη του άλλοτε εκσυγχρονιστικού ρεύματος του ΠΑΣΟΚ. Είχαμε αναφερθεί στον Γιάννη Ραγκούση (έκανε δήλωση στήριξης του νόμου Διαμαντοπούλου την επομένη), στον Ηλία Μόσιαλο και, βέβαια, στον Γιώργο Φλωρίδη.

Ο

πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης (επί κυβερνήσεως Σημίτη) και θερμός υποστηρικτής του Βαγγέλη Βενιζέλου το 2007 στη σύγκρουση με τον Γιώργο Παπανδρέου, μίλησε σήμερα.
Δεν σχολίασε το επιμέρους θέμα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά προτίμησε να αναφερθεί σ’ αυτές καθεαυτές τις συζητήσεις για την ενοποίηση του χώρου που καταλάμβανε το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ, κάνοντας δηκτικά σχόλια για τις προσπάθειες ανασυγκρότησής του.
«Οι διαδικασίες που αναπτύσσονται τώρα στο ΠΑΣΟΚ για ανασύσταση, είναι στην πραγματικότητα κινήσεις αναπαραγωγής μικρών μαγαζιών.

Δεν μας ενδιαφέρει εμάς. Και νομίζω δεν ενδιαφέρει και τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Το θέμα δεν είναι πώς θα διατηρηθεί ένα μικρό μαγαζί ή πώς ένα μαγαζάκι να γίνει μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει αυτό ως ανάγκη.Το σύνολο του χώρου είναι να μπει στη διαδικασία διαλόγου».

Οι δηλώσεις του έγιναν στο ΒΗΜΑ FM (στον Αιμίλιο Περδικάρη).

Keywords
Τυχαία Θέματα