Γιορτάζοντας τον διακανονισμό με την καμαριέρα…

19:26 5/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Με ξενύχτι, ποτά και  όμορφα κορίτσια γιόρτασε ο Στροσκάν τον οικονομικό διακανονισμό με την καμαριέρα του Σόφιτελ, Ναφισατού Ντιαλό,  όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Η παρουσία του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, στο γνωστό νυχτερινό κέντρο  ‘’Le Matignon ‘’,  όπου συχνάζει η αφρόκρεμα του Παρισιού και  βρίσκεται στο αριστοκρατικό 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας,   ξάφνιασε τους θαμώνες το βράδυ του Σαββάτου ..
Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η συμφωνία πολλών εκατομμύριων δολαρίων

μεταξύ του  63 χρονου πρώην υπουργού οικονομικών της Γαλλίας και της Ντιαλό που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση σε ξενοδοχείο της Νέας Υορκης .
Ο Στροσκάν έφτασε στο νυχτερινό κέντρο γύρω στις 22Η30 και συνοδευόταν απο δύο σωματοφύλακες και 5 άνδρες ηλικίας γύρω στα 50. Αφού δείπνησαν κατέβηκαν στη ντίσκο που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου  .
Εκεί διασκέδασαν με νεαρές υπάρξεις που διαφήμιζαν το ποτό XB SEX on the beach . Ο Στροσκαν ήταν  αξύριστος και φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι . Οσοι τον συνάντησαν είπαν ότι ιδιαίτερα ευδιάθετος και μάλιστα δεν αρνήθηκε να  φωτογραφηθεί με τον κόσμο.
Σε λίγες μέρες, στις 7 Δεκεμβρίου ο Ντομινίκ Στρος Κάν και η καμαριέρα Ναφισάτου Ντιαλό θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστή στη Νέα Υόρκη για να υπογράψουν τον οικονομικό διακανονισμό  και να κλείσουν την υποθεση που κατέστρεψε την πολιτική σταδιοδρομία του γάλλου πολιτικού …

Keywords
Τυχαία Θέματα