Και σπίτι στο Βερολίνο αγόραζε με τις μίζες ο Άκης

23:56 23/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Εμβρόντητοι έχουν μείνει οι δικαστές -και εμείς μαζί τους- με όσα τερατώδη αποκαλύπτονται καθημερινά για τις μίζες δεκάδων εκατομυρίων ευρώ που έπαιρνε ο Άκης Τσοχατζόπουλος από τις προμήθειες όπλων για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Μέσα από το προσωπικό ημερολόγιο και τις σημειώσεις του πιστοποιείται η άμεση σχέση του με πολλές off shore εταιρείες και λογαριασμούς στο εξωτερικό, ενώ

αναδεικνύεται η τρομακτική βουλιμία του για την αγορά ακινήτων.

Ούτε πέντε ούτε δέκα ούτε καν είκοσι κατόψεις ακινήτων βρέθηκαν στο γραφείο του! Όσο και αν φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς τα ακίνητα στην Ελλάδα ήταν τριάντα ένα! Και γράφουμε «στην Ελλάδα», διότι μέσα σε ένα μωβ φάκελο οι ανακριτές εντόπισαν κάτοψη ακινήτου στο Βερολίνο αξίας 4.615.000 ευρώ!

Το διανοείστε; Ο άνθρωπος είχε φτάσει στο σημείο να ξεπλένει το «μαύρο» χρήμα αγοράζοντας κτίρια ακόμη και σε ξένες χώρες!

Το εκπληκτικό είναι δε ότι όλα αυτά τα κατέγραφε σε καθημερινή βάση επί πολλά χρόνια, με πλήρεις λεπτομέρειες. Έκανε προσθαφαιρέσεις εκατομυρίων, με την άνεση γόνου που απολάμβανε την κληρονομιά των γονιών του και φωτοτυπούσε τα εξτρέ με τις μίζες!

Όταν, στο τέλος, ο κύκλος έσφιξε γύρω του, άρχισε να γράφει υποθετικούς διαλόγους με συνεργούς του που φαίνεται να του είχαν κλέψει κομμάτι απ’ τα δικά του κλεμμένα!

Τους πίεζε φορτικά να του δώσουν λεφτά -ένα εκατομύριο ευρώ, τις πιο πολλές φορές- γιατί είχε «στεγνώσει» από ρευστό. Πίστευε ότι έτσι θα μπορούσε να «λαδώσει» για να προχωρήσουν οι διακαστές σε απαλλακτική κρίση για τον ίδιο και τους συνενόχους του…

Keywords
Τυχαία Θέματα