Μισό βήμα απ’ την τρόικα – Ο Κουβέλης κρίνει την «παρτίδα»

12:02 24/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Από τις 7.30 το πρωί είναι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς και έχει διαδοχικές συσκέψεις με υπουργούς, ενώ δεν αποκλείεται να καλέσει εκ νέου σε σύσκεψη τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου, με τα νέα δεδομένα, να κάνει μία νέα προσπάθεια συνεννόησης.

Υπάρχουν νέα δεδομένα;

Μετά από ολονύκτιες τηλεφωνικές

διαβουλεύσεις, φαίνεται ότι η τρόικα έδειξε κάποια σημάδια υποχώρησης στα εργασιακά -όπως τουλάχιστον μεταδίδουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να κερδίσουν κάτι καλύτερο, ώστε να διευκολυνθεί ο Φώτης Κουβέλης και να κάνει τον απαραίτητο πολιτικό ελιγμό για να παραμείνει αρραγής η κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι πληροφορίες απ’ το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπλοφάρει. Αν διατηρηθεί ως το τέλος η εμπλοκή θα πάει τα μέτρα στη Βουλή και «όποιος θέλει ας τα ψηφισει»!

Στη ΔΗΜΑΡ, τώρα, τηρούν στάση αναμονής. Επιμένουν  ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν στις βασικές γραμμές τους για τα εργασιακά, απορρίπτουν ωστόσο το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση και, πολύ περισσότερο το σενάριο των εκλογών.

Συμπέρασμα: όλα κρέμονται απο μια κλωστή…

Keywords
Τυχαία Θέματα