Ομπάμα: Έλληνες προσέξτε – Ευρωπαίοι σοβαρευτεί​τε!

20:53 8/6/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους Ευρωπαίους και, κυρίως, να λογικέψει τους Γερμανούς, που επιχειρούν να βάλουν τους πάντες στο σακί της λιτότητας και της ύφεσης, αποφάσισε να περάσει από τις παρασκηνιακές πιέσεις στο δημόσιο ξεφωνητό! Πράγμα που προτίθεται να κάνει, πλέον, όλο και συχνότερα, καθώς εκτιμά ότι τυχόν κατάρρευση της Ελλάδας θα απειλήσει πολύ σοβαρά τη δική επανεκλογή στην προεδρία, του χρόνου το Φθινόπωρο.

Το μήνυμα Ομπάμα είναι «με την πολιτική της λιτότητας δεν πρόκειται να λυθεί η κρίση χρέους». Θα το λάβει, άραγε, κανείς;

Ταυτόχρονα, όμως, στέλνει καθαρό μήνυμα και προς εμάς τους Έλληνες ενόψει εκλογών.
Προειδοποιεί ότι ενδεχόμενη έξοδός μας από την Ευρωζώνη θα μας οδηγήσει σε πολύ πολύ χειρότερη κατάσταση.

Διαβάστε τι είπε:

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα που την επόμενη εβδομάδα έχει σημαντικές εκλογές, είπαμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη, σεβόμενη τις δεσμεύσεις της να κάνει μεταρρυθμίσεις. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες που έχουν κάνει οι Έλληνες και οι ευρωπαίοι ηγέτες καταλαβαίνουν την ανάγκη να δείξουν την στήριξή τους, εφόσον οι Έλληνες αποφασίσουν να παραμείνουν στην ευρωζώνη. Αλλά οι Έλληνες πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι τα δεινά τους πιθανώς θα είναι χειρότερα, αν αποφασίσουν να βγουν από την ευρωζώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi