Οι αιτίες της… οργής!

12:31 8/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει το 6 στα 6 όμως οι αποδοκιμασίες σκεπάζουν τον Πειραιά! Ο κόσμος δεν κοιτάζει την κορυφή, αντιδρά στην άσχημη εικόνα και το gazzetta.gr αναλύει…

25 Μαρτίου 2012, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Ναβάρο και Ροτζέριο έχουν… παγώσει το Καραϊσκάκη, καθώς τα δυο γκολ τους έχουν δώσει στα πρώτα 16 λεπτά προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο κόσμος περίμενε αντίδραση, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθήσει το επόμενο μισάωρο… Η ομάδα του Βαλβέρδε έβαλε μπρος στις μηχανές και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο έκανε… σμπαράλια τον Αστέρα, τέσσερα γκολ σε 32 λεπτά και επτά στο σύνολο με τον κόσμο να παραληρεί από αυτά που έβλεπε.

7 Οκτωβρίου 2012, ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Αστέρα Τρίπολης με τέρμα του Χολέμπας, κάνει το έξι στα έξι και οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα για τον τίτλο. Το Καραϊσκάκη όμως… βράζει, ο κόσμος είναι οργισμένος από την εικόνα και στο τελευταίο σφύριγμα οι αποδοκιμασίες «σκεπάζουν» τον Πειραιά! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έπιασε τον Σόλιντ και το 6 στα 6, την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Ξάνθη είναι πολύ πιθανό να ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 1999-2000 και το 7 στα 7 όμως τα μάτια των φιλάθλων… πονάνε και ο κόσμος φωνάζει!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα