Σήμερα οι αποφάσεις για την Έλλη Στάη στη ΝΕΤ

09:26 4/10/2012 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την παραμονή ή μη της Έλλης Στάη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Η δημοσιογράφος, μπορεί να έχει συμβόλαιο με το σταθμό έως τον Ιανουάριο, ωστόσο η σύγκρουσή της με τον νέο διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Θωμόπουλο, η οποία προχθές συνοδεύτηκε και από έντονο φραστικό επεισόδιο,  είχε ως αποτέλεσμα χθες να μην παρουσιάσει το δελτίο του σταθμού και στη θέση της να βρεθεί εκτάκτως η Πηνελόπη Γαβρά.

Πληροφορίες θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια

να καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Βασίλη Θωμόπουλου, ενώ η στενή της συνεργάτης Νικόλ Λειβαδάρη, διέψευσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες μία από τις αιτίες του καυγά ήταν η απαίτηση της Έλλης Στάη να συμπεριληφθεί στην ομάδα που στήνει το δελτίο.

Με επιστολή της στο enimerosi24.gr, υπογραμμίζει ότι «τέτοια επιθυμία δεν εκφράστηκε ποτέ ούτε από την Ελλη Στάη, ούτε από κανέναν άλλο» για τον απλούστατο λόγο, όπως εξηγεί, ότι είναι ήδη στην ομάδα του δελτίου, και μάλιστα η αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου εδώ και ενάμισι χρόνο. Χαρακτηρίζει μάλιστα τα σχετικά σενάρια ως «προφάσεις εν αμαρταίας».

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις της Έλλης Στάη με το σταθμό είναι πλέον οριακές. Η συνέντευξή της μάλιστα στο Έθνους την περασμένη εβδομάδα στην οποία δήλωνε «Εγώ θέλω να μείνω.

Εκείνοι με θέλουν;» μάλλον προετοίμαζε το έδαφος για τις μετέπειτα εξελίξεις.

Όλα θα κριθούν σήμερα.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Keywords
Τυχαία Θέματα