Στο Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος

03:37 3/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Στο Ωνάσειο με έντονη δύσπνοια εισήχθη ο Ισίδωρος Κούβελος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής ότι για τον επιχειρηματία, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, προκύπτει ζήτημα παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» για ανακριβή δήλωση.

Από το πόρισμα προκύπτει ότι ο Ισίδωρος Κούβελος

δεν είχε δηλώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό στο Λονδίνο, ωστόσο διευκρινίζεται ότι δεν προκύπτει επαύξηση της περιουσιακής του κατάστασης που να μην δικαιολογείται.

Ο ίδιος, με μία οργισμένη ανακοίνωση, κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία και αποδίδει το θόρυβο σε σχέδιο σπίλωσης της γυναίκας του. Εξηγεί ότι η μη δήλωση του λογαριασμού στο πόθεν έσχες έγινε εκ παραδρομής και ότι θα το έπραττε στη δήλωση που αφορά το οικονομικό έτος 2011.

Προσθέτει μάλιστα, ότι παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία συμφωνα με τα οποία υπάρχει συμφωνία ναυπήγησης πλοίου και, έτσι, διαψεύδονται όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης.

Πρόκειται για απλή περίπτωση ανακριβούς δήλωσης; Την απάντηση θα δώσει ο εισαγγελέας εφετών, που κατά το νόμο είναι ο αρμόδιος να επιληφθεί της υπόθεσης.

Παράλληλα, αναμένεται με ενδιαφέρον και η έρευνα που διεξάγει το ΣΔΟΕ -έρευνα η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου ονόματος. Οψόμεθα…

Keywords
Τυχαία Θέματα