Σύστριγκλο στην εκπομπή της Τσαπανίδου με Πάγκαλο

13:54 17/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Το σύστριγκλο έγινε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου (στον Σκάι) όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος παρενέβη τηλεφωνικά για να στηλιτεύσει τη στάση του Σύριζα στα περιστατικά βίας εναντίον πολιτικών του αντιπάλων. Η συζήτηση στο στούντιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιάννη Μπαλάφα ήταν επικεντρωμένη στην επίθεση

που δέχθηκε χθες στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Στρατούλης του Σύριζα, αλλά ο Πάγκαλος αναφέρθηκε στην επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο ίδιος (πριν από μήνες) από στελέχη του Σύριζα, όπως είπε.

Και επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποδοκίμασε το γεγονός. «Τώρα, δυστυχώς, βλέπουμε τη συνέχεια της πολιτικής βίας», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Μπαλάφας δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την παρέμβαση και αρνήθηκε, σε πρώτη φάση, να αποδοκιμάσει την επίθεση κατά Πάγκαλου, με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει.

Πάγκαλος: Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Ήταν εκεί στελέχη του κόμματός σας ή όχι; Τι αλαζονεία είναι αυτή; Περιφρονείτε τη Δημοκρατία;
Αλλίμονο αν άνθρωποι σας εσάς έρθουν ποτέ στην εξουσία.

Οι σκληρές εκφράσεις του προκάλεσαν την εξίσου σφοδρή αντίδραση Μπαλάφα.

Μπαλάφας: Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το παραλήρημα του κ. Πάγκαλου. Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει. Είναι κομμάτι του φθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Εκεί παρενέβη η Τσαπανίδου και ο Γεωργιάδης και τον ρώτησαν ευθέως αν αποδοκιμάζει την επίθεση, με αποτέλεσμα να στριμωχτεί και να αναγκαστεί να πει «διαφωνώ απολύτως με τις πέτρες και τα γιαουρτώματα. Αν του έχουν επιτεθεί του κ. Πάγκαλου ας τους κάνει μήνυση».

Ήταν εμφανές ότι ο μετριοπαθής βουλευτής του Σύριζα δεν ήθελε να πάρει θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό και το έκανε μόνο επειδή δέχθηκε ισχυρή πίεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα