Το ανέκδοτο του Χατζηνικολάου για τον Μεϊμαράκη

14:56 28/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Με ένα ανέκδοτο που -όπως είπε- του μετέφερε φίλος του ηθοποιός, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου την προτροπή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να δώσει στη δημοσιότητα τις δηλώσεις πόθεν έσχες του και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς!
Διαβάστε τι είπε στο Real fm

«Είναι σα να τρως σε μια ταβέρνα, να σου δίνουν μπαγιάτικο φαΐ, να σου φουσκώνουν το λαγαριασμό, να μη σου δίνουν καν απόδειξη, και όταν φωνάζεις τις αρχές να κραυγάζει ο ταβερνιάρης ‘κάντε έλεγχο και στη δική του επιχείρηση’. Απίθανα πράγματα»!

Επί

τοις ουσίας, τώρα, ο Χατζηνικολάου υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική του κόντρα με τον πρόεδρο της Βουλής, όπως κάποια ΜΜΕ την εμφανίζουν, αλλά για δημοσιογραφική έρευνα την οποία θα συνεχίσει. «Αν θέλει προσωπική κόντρα ο Μεϊμαράκης ας την κάνει με τον καθρέφτη του», είπε σκωπτικά, για να προσθέσει: «Μακάρι να βγει πάλλευκος ο Μεϊμαράκης απ’ αυτή την υπόθεση» -ευχήθηκε- «υπάρχουν, όμως, πάρα πολλά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα ποιο αόρατο χέρι παρεμβαίνει και κρατά ελεύθερο τον κουμπάρο του Μεϊμαράκη, επιχειρηματία Καρούζος, ενώ έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε 8 χρόνια φυλάκιση»!

Ο υπαινιγμός είναι ξεκάθαρος…

Keywords
Τυχαία Θέματα