Το «καμμένο» χαρτί του Πάνου Καμμένου

13:21 15/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με το περίφημο non paper του Πάνου Καμμένου προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο οποίο ανέφερε ότι θα μπορούσε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση αν η χώρα απειλείτο με χρεοκοπία ή οι τράπεζες με κατάρρευση. Μόλις έγινε γνωστό το κείμενο, πολλοί βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων

εξέφρασαν ανοιχτά έκλπηξη και πλήρη διαφωνία με το περιεχόμενό του, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να απαρνηθεί δημοσίως την πατρότητά του και να μιλήσει για πλαστογραφία.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαιώνει ότι του έδωσε το κείμενο αυτό, στη συνάντηση που είχαν την Κυριακή, και εκείνος το έδωσε στην κυρία Παπαρήγα την οποία είδε αμέσως μετά -γεγονός που επιβεβαιώνει πλήρως η ηγέτις του ΚΚΕ. Στη συνέχεια ο κ. Παπούλιας το έστειλε και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Άρα, για ποια πλαστογραφία μιλάει ο Πάνος Καμμένος; Άγνωστον. Το ενεχείρισε, άραγε, στον πρόεδρο ως εμπιστευτικό κείμενο και εκείνος ενημέρωσε και τους άλλους αρχηγούς, με συνέπεια να διαρρεύσει και να προκαλέσει σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Είναι το μόνο που θα μπορούσε καλόπιστα να σκεφτεί κανείς. Διότι το να υποθέσει ότι ο πρόεδρος πλαστογράφησε ένα κείμενο, δεν…παίζει ως θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα