«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

05:04 20/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 48ο και 49ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Τρίρη 20 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν

μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 48ο: «Η αγάπη είναι ανούσια»

Η Μπιάνκα ενημερώνει τις αδελφές της ότι έμαθε την απιστία του Ροδόλφο, όμως δεν είναι σίγουρη αν πρέπει να διαλύσει τον αρραβώνα ή όχι, καθώς αυτό μπορεί να την απομονώσει κοινωνικά. Παρόμοιες αμφιβολίες έχει και η Σίλια, που αρχίζει να ανακαλύπτει την πραγματική φύση των συναισθημάτων της για την Πέτρα.
Και οι άλλες αδελφές όμως βρίσκονται μπλεγμένες με τα αισθήματά τους: Η Φραντζέσκα πιέζεται από τον δον Λουίς να εγκαταλείψει το Αμπιγκού, ενώ ο Γκαμπριέλ θέλει να προχωρήσει η σχέση τους. Η Αντέλα λαμβάνει μία κάρτα από τον Μάουρο με μια παράλογη πρόταση, ενώ η Ελίσα αποφασίζει να παραμερίσει τον εγωισμό της για να κερδίσει πάλι τη φιλία της Σοφία. Τα «Υφάσματα Σίλβα» διαθέτουν πια το μηχάνημα για εμπριμέ υφάσματα, αλλά τους λείπουν τα κατάλληλα σχέδια. Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, η Καρολίνα αποφασίζει να βρει άλλον προμηθευτή, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την επένδυση των Σίλβα.

Επεισόδιο 49ο: «Συγχώρεση και τιμωρία»

Οι αδελφές Σίλβα ανακαλύπτουν ότι δεν είναι τόσο εύκολη η δημιουργία εμπριμέ υφασμάτων. Η Καρολίνα επίσης, στην προσπάθειά της να μείνει πραγματικά έγκυος αναγκάζεται να καταφύγει σε εκκεντρικές μεθόδους, με επικίνδυνα αποτελέσματα για τον Χερμάν.
Η Σοφία ενθουσιάζεται με το δώρο που νομίζει ότι της έστειλε η Ελίσα και τη συγχωρεί, προς έκπληξη της Ελίσα, η οποία δεν έστειλε κανένα δώρο. Στο μεταξύ, ο δον Λουίς για να υπερασπιστεί την τιμή της Φραντζέσκα, έρχεται αντιμέτωπος μ’ έναν πελάτη στο Αμπιγκού και θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε
Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
6 αδελφες επεισοδια 48 & 49, ert 2 exi adelfes
Τυχαία Θέματα