Πάνος Καμμένος: «Δεν θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός»

12:52 9/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ομιλία στο εθνικό συμβούλιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, βάζοντας τις πολιτικές προτεραιότητες και δεσμεύσεις για τη δράση τους. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν», όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας. Αναφερόμενος στο θέμα των ημερών για το αν έγινε λάθος από το ΔΝΤ, αφού το απέρριψε, είπε πως: «διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ».

Συνεχίζοντας ο κ. Καμμένος, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι: «δεν υπάρχουν εχθροί μέσα στη χώρα, εχθροί είναι αυτοί που κατέστρωσαν το σχέδιο για να παραδώσουν τη χώρα στο Μνημόνιο, είναι αυτοί που θα προχωρήσουν στο τρίτο Μνημόνιο. Θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα που έχασε ο ελληνικός λαός, το έγκλημα συνεχίστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριξε και ο Σαμαράς. Η κυβέρνηση Παπαδήμου με το PSI κεφαλαιποίησε το έγκλημα Παπανδρέου, διέγραψαν την περιουσία του λαού για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Εν γνώση τους κούρεψαν τα ομόλογα από κοινού όσοι στήριξαν Παπαδήμο».Στις δεσμεύσεις του κ. Καμμένου, βρίσκεται ότι το κόμμα του θα διαγράψει «ως χρέη επονείδιστα τα χρέη που δημιούργησε το PSI» και πρόσθεσε πως «εάν κάποιος κάνει λάθος αναλαμβάνει και τις συνέπειες». Επίσης θα διαγράψει το 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες γιατί «δεν μπορούν να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε», αλλά και ότι θα αντιδράσει στις κατασχέσεις σπιτιών και θα είναι σε κάθε σπίτι που κατάσχεται, δημιουργώντας κοινωνική ασπίδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα