Βέβαιος ότι η Ελλάδα θα βγει νικήτρια ο Γιουνκέρ – Συναντήσεις σήμερα με Σαμαρά - Παπούλια

07:49 11/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Συνάντηση εργασίας έχουν αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός και ο ομόλογός του του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ. Το μεσημέρι ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Βουλής. Μιλώντας χθες στο Μέγαρο Μουσικής ο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στις ελληνικές προσπάθειες για ανάκαμψη, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες ανάκαμψης
και ότι θα βγει νικήτρια.
«Να διαγράψουμε το κράτος των ανέργων από την Ευρωζώνη»
Από το βήμα της εκδήλωσης του ΕΛΙΑΜΕΠ, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ εξέφρασε την αφοσίωση του στην Ευρώπη, τον σεβασμό του προς την Ελλάδα αλλά και τη δυσφορία του για την υπεροψία των ΒορειοΕυρωπαίων έναντι της χώρας μας. Χαριτολογώντας και απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό είπε ότι «θα ήμουν ο μοναδικός επιζήσας του Μάαστριχτ αν δεν επανερχόσουν εσύ στην ηγεσία» ενώ κατά την ομιλία του, επαίνεσε επίσης και την «καλή δουλειά» που έκανε ως υπουργός Οικονομικών ο Ευ. Βενιζέλος.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Ζαν Κλώντ Γιουνκέρ και στην ανάγκη καταπολέμησης της ανεργίας στους νέους λέγοντας ότι «θα πρέπει να διαγράψουμε από την Ευρωζώνη το 18ο κράτος, που είναι το κράτος των ανέργων».
Keywords
Τυχαία Θέματα