20 quotes απ’ το La Casa de Papel που κάτι έχουν να μας πουν για την πραγματική ζωή

20:15 12/12/2021 - Πηγή: iPop

Η Τέλεια Ληστεία μπορεί να έφτασε στο τέλος της και να μας έδειξε κάτι που στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει, δύο πετυχημένες, μεγάλες, ιστορικές ληστείες από μια ομάδα που φορά κόκκινες φόρμες και μάσκες Νταλί, ωστόσο, άφησε πίσω της και αληθινές στιγμές, από αυτές που όντως συμβαίνουν και στην πραγματική ζωή. Κι ενώ πολλά απ’ όσα είδαμε ίσως μας θυμίσουν καταστάσεις της καθημερινότητας, όπως έρωτες, απώλειες, απρόοπτα, υπάρχουν κάποια quotes απ’ το La Casa de Papel που έχουν πολλά να μας πουν.

Το La Casa De Papel γνωστό και ως Money Heist κυκλοφόρησε

στο Netflix το 2017 και με τα χρόνια, έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες σειρές του streaming. Η ισπανική αυτή σειρά που δημιουργήθηκε από τον Álex Pina έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου εδώ και αρκετό καιρό. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα σωρό πολύ έμπειρους εγκληματίες που ακολουθούν ένα σχέδιο να ληστέψουν το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Η δράση είναι γεμάτη ανατροπές, πολιτικά μηνύματα, ψυχολογικά παιχνίδια και πολλή ένταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Και μπορεί στις 3 Δεκέμβρη 2021 να κυκλοφόρησαν και τα τελευταία επεισόδια του La Casa de Papel, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι αργά για να τη (ξανά) δεις από την αρχή. Μια σειρά που μας συγκίνησε, μας γέμισε με συναισθήματα – θετικά και αρνητικά, μας άγχωσε, κορύφωσε το ενδιαφέρον μας και μας έκανε πάνω απ’ όλα να αγαπήσουμε τους ληστές της. Αυτή η σειρά – φαινόμενο ίσως να απέχει από την πραγματικότητα ως προς το σχέδιο του Καθηγητή, όμως έχει πολλά να μας πει για την αληθινή ζωή. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως όπως στη σειρά, έτσι και στη ζωή, «τα πάντα μπορούν να πάνε κατά διαόλου σε μια στιγμή» όπως λέει και η Tokyo.

Το La Casa de Papel είναι γεμάτο με έντονα συναισθήματα, χαρά, λύπη, έρωτα, απώλειες, θανάτους, οικογενειακούς δεσμούς, εντάσεις, χορό, διασκέδαση, οργάνωση, προβλήματα και απρόοπτα, όπως ακριβώς και η καθημερινότητά μας. Και ίσως στην πραγματικότητα να μην σχεδιάζουμε ληστείες και να μην δρούμε όπως ο Professor, αλλά για σκέψου λίγο… Πόσο πολύ θα θέλαμε έναν δυνατό έρωτα που να επιβιώνει μέσα από τις δυσκολίες; Πόσο θα επιθυμούσαμε να ανήκουμε σε μια ομάδα που να μας εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια ή ακόμα περισσότερο… Πόσο ωραία θα ήταν να εκμεταλλευόμαστε την κάθε στιγμή της ζωής μας στο έπακρο; Ίσως, άλλωστε, αυτός να είναι και ο λόγος που αγαπήσαμε τόσο πολύ την Tokyo, γιατί τόλμησε να κάνει όλα αυτά που εμείς δεν τολμάμε, και δεν εννοώ φυσικά τις ληστείες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

La Casa de Papel: Το τέλος της σειράς – φαινόμενο που μας έκοψε την ανάσα! Θυμήσου όσα έγιναν στο συγκλονιστικό φινάλε

Κι επειδή μπορούμε πολύ εύκολα να ταυτιστούμε με μια τόσο δυνατή σειρά, βρήκαμε μερικά quotes απ’ το La Casa de Papel που έχουν κάτι να μας πουν για την πραγματική ζωή. Οι χαρακτήρες της σειράς έστειλαν έντονα μηνύματα σε αυτούς τους 5 κύκλους κι εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω αποφθέγματα του La Casa de Papel που θα σε κάνουν να θες να αρχίσεις τη σειρά και πάλι από την αρχή.

Inspirational quotes απ’ το La Casa de Papel που δεν απέχουν καθόλου από την πραγματικότητα «Η ευτυχία είναι σαν αστραπή, αναβοσβήνει και σου λείπει. Μετά από αυτή έρχεται η πτώση. Όταν φτάσεις στον παράδεισο, η πτώση είναι καταστροφική.» – Tokyo «Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή έρχονται πάντα απροειδοποίητα.» – Berlin«Υπάρχουν πάντα πιο ευτυχισμένες μέρες για να θυμάσαι. Και όσο πιο μπερδεμένα είναι τα πράγματα, τόσο πιο ευτυχισμένες φαίνονται εκείνες οι μέρες.» – Tokyo «Σε αυτόν τον κόσμο, όλα διέπονται από την ισορροπία. Υπάρχει το τι θες να κερδίσεις και το τι θες να χάσεις. Και όταν νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αποκτάς υπερβολική αυτοπεποίθηση.» – Professor «Για να αγαπήσεις, χρειάζεσαι κουράγιο.» – Nairobi «Μην είσαι τόσο λυπημένος, κάτι τελειώνει σήμερα. Τώρα όμως είναι η πρώτη μέρα της επόμενης ζωής σου.» – Tokyo «Η προδοσία είναι έμφυτη στον έρωτα. Δεν εξαρτάται από το πόσο αγαπάς, αλλά από το μέγεθος του διλήμματος που βάζουν μπροστά σου.» – Berlin«Τελικά, η αγάπη είναι ένας καλός λόγος για να γκρεμιστούν όλα.» – Tokyo «Η πρώτη φορά είναι πάντα τόσο ξεχωριστή, μοναδική. Αλλά η τελευταία φορά είναι πέρα ​​από κάθε ​​σύγκριση. Είναι ανεκτίμητη. Αλλά οι άνθρωποι συνήθως δεν γνωρίζουν ότι είναι η τελευταία τους φορά.» – Berlin «Τα πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε επηρεάζουν τη ζωή μας πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.» – Tokyo «Η αγάπη δεν μπορεί να κανονιστεί. Πρέπει να τη ζήσεις.» – Berlin «Τα πάντα μπορούν να πάνε κατά διαόλου σε μια στιγμή. Τη στιγμή που νιώθεις τον θάνατο να πλησιάζει, και ξέρεις ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πριν κι ότι πρέπει να κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις.» – Tokyo «Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, κοιτάζει μέσα από ροζ γυαλιά. Όλα είναι υπέροχα. Μεταμορφώνεται σε ένα απαλό αρκουδάκι που χαμογελά όλη την ώρα.» – Professor «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι βρίσκουμε μόνο μια αληθινή αγάπη στη ζωή μας. Όμως, αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι μπορείς να έχεις πολλές ζωές.» – Tokyo «Τα πράγματα που είναι πραγματικά σημαντικά στη ζωή έχουν υψηλό τίμημα. Επανάσταση. Ελευθερία. Ιδανικά.» – Berlin «Ο πόνος είναι δανεικός καρχαρίας. Σε αφήνει με ένα χρέος που δεν μπορείς ποτέ να επιστρέψεις.» – Palermo «Η ελπίδα είναι σαν το ντόμινο. Μόλις πέσει το ένα, ακολουθούν τα υπόλοιπα.» – Tokyo «Ας αρχίσει η μητριαρχία.» – Nairobi «Όταν πιάσεις πάτο, έχεις ακόμα δρόμο μέχρι την άβυσσο.» – Tokyo «Το χειρότερο πράγμα δεν είναι το να χάσεις την ελευθερία σου, αλλά το να χάσεις την αγάπη σου.» – Lisboa

Βλέποντας τη σειρά θα βρεις και πολλά ακόμη αποφθέγματα του La Casa de Papel που θα σε κάνουν να ταυτιστείς και να συνειδητοποιήσεις ότι ακόμη κι αν η ζωή σου δε μοιάζει καθόλου με αυτές των ηρώων, η αγάπη, ο πόνος κι η ελπίδα δεν διαφέρουν για κανέναν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 20 quotes απ’ το La Casa de Papel που κάτι έχουν να μας πουν για την πραγματική ζωή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα