Είδαμε τις νέες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας και κάνουμε μια αναδρομή με εικόνες από αυτήν την γλυκιά παράδοση

13:16 12/12/2021 - Πηγή: iPop

Η βασιλική οικογένεια κάθε Χριστούγεννα στολίζει τα παλάτια με εορταστικό θέμα, φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις και φυσικά δεν ξεχνά την γλυκιά παράδοση που περιμένουν πάντα οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας: Τις ετήσιες βασιλικές κάρτες Χριστουγέννων. Βασιλικά ζευγάρια όπως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle,

συνήθως κυκλοφορούν τη δική τους χριστουγεννιάτικη κάρτα κάθε χρόνο, προσφέροντας στους ανθρώπους μια γεύση από την ευτυχισμένη οικογενειακή τους ζωή.

Οι ετήσιες βασιλικές κάρτες στο πέρασμα των χρόνων

Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ

Φέτος, ο πρίγκιπας William και η Kate Midletton κυκλοφόρησαν την κάρτα τους, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις διακοπές τους στην Ιορδανία νωρίτερα αυτήν την χρονιά, με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, 8 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 6, και τον πρίγκιπα Louis, 3 ετών. Mια casual και στοργική εικόνα, ακριβώς αυτό που θα περίμενες από τους σύγχρονους βασιλικούς.

Πώς η Kate και ο William μεγαλώνουν την επόμενη γενιά των royals

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Η κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου, ωστόσο, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτήν την εικόνα. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα δεν είναι καθόλου σκηνοθετημένη και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνο το 2021.

Στην εικόνα, ο Κάρολος και η Καμίλα είναι ντυμένοι για το Royal Ascot ενώ φορούν μάσκες. Μάλιστα, στο πλάνο κανένας από τους royal δεν κοιτάζει την κάμερα και ο Charles βοηθά την Camilla να φορέσει την κρεμ πουά μάσκα που συνδυάζεται με το φόρεμά της.

25 απρόσμενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά-μέλη της βασιλικής οικογένειας

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Και η αναδρομή ξεκινά…

Αν και ακόμα περιμένουμε την κάρτα της Meghan και του Harry μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις χριστουγεννιάτικες στιγμές που αποτυπώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας και στην πριγκίπισσα Diana.

2019 – Kate και William

Το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε μια ακόμα χαριτωμένη φωτογραφία της οικογένειας του Κέμπριτζ για τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Δούκα και της Δούκισσας για το 2019. Στο γλυκό στιγμιότυπο που τράβηξε η ίδια η Kate, ο William δίνει στο μικρότερο παιδί του στον Πρίγκιπα Louis ένα στοργικό φιλί και μια αγκαλιά, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George χαμογελούν στην κάμερα.

The Duchess of Cambridge/Kensington Palace

2019 – Harry και Meghan

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για το 2019 περιείχε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του ζευγαριού και του γιου τους Archie, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του ίδιου έτους. Στο γλυκό στιγμιότυπο, ο Archie φαίνεται να γοητεύεται από την κάμερα, ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κοιτάζουν σαστισμένοι με την περιέργεια του γιου τους!

@SussexRoyal/PA Wire

1999 – O Κάρολος και οι γιοι του

Ένα προσωπικό εορταστικό σημείωμα που έγραψε ο Κάρολος στον William Tallon, μέλος του προσωπικού του Queen Mother’s στο Clarence House, παρουσιάζει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με τους δύο ενήλικες γιους του.

Getty Images

1995 – H Diana και οι γιοι της

Το 1995, ο William και ο Harry πόζαραν με τη μητέρα τους, Diana. Ο Τσαρλς και η Νταϊάνα είχαν χωρίσει το 1992 και έστελναν τις δικές τους κάρτες κάθε εορταστική περίοδο.

Getty Images

1987 – Diana, Κάρολος, William και Harry

Οι νεαροί πρίγκιπες William και Harry πόζαραν με τους γονείς τους στην κάρτα από το 1987.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είδαμε τις νέες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας και κάνουμε μια αναδρομή με εικόνες από αυτήν την γλυκιά παράδοση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα