5 τρόποι για να μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου!

11:40 31/10/2019 - Πηγή: iPop

Οι ανασφάλειες είναι ήσυχες, ενώ η αυτοπεποίθηση «φωνάζει». Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση κάνει την περισσότερη «φασαρία» στο δωμάτιο χωρίς να ανοίξει το στόμα της! Tips για την αυτοπεποίθηση που πρέπει πάντα να θυμάσαι!

Οι επιτυχημένες γυναίκες γνωρίζουν πως χρειάζονται την αυτοπεποίθηση και να είναι περισσότερο σίγουρες για τον εαυτό τους αν θέλουν να πετύχουν σε αυτό που κάνουν.

Και υπάρχουν μερικά tips για την αυτοπεποίθηση από επιτυχημένες γυναίκες και πώς αυτές τα έχουν καταφέρει…

Ας

πάρουμε, λοιπόν, μερικά μαθήματα!

Γίνε ειδική σε αυτό που γνωρίζεις

Το να έχεις αυτοπεποίθηση με αυτά που γνωρίζεις είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι άνθρωποι θα τεστάρουν τις γνώσεις σου, αλλά αν γνωρίζεις κάτι και λειτουργεί για σένα, δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα.

Χρησιμοποίησε τη γνώση και την εμπειρία που ήδη έχεις και διαρκώς προσπάθησε να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου γιατί η γνώση δεν σταματά ποτέ!

Χρησιμοποίησε τα «όπλα» σου

unsplash/sydney Rae

Πρέπει να υποστηρίζεις και να εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου. Να έχεις τον έλεγχο και να παίρνεις τις αποφάσεις σου κατόπιν σκέψης.

Πρέπει να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και τα δικά σου «όπλα» και να κάνεις ό,τι σου φαίνεται πιο σωστό.

Τα 6 ελαττώματά σου που σε κάνουν πιο ελκυστική!

Να είσαι αξιόπιστη

Η Chiara Ferragni, μια από τις πρώτες fashion bloggers, έχει αξιοποιήσει την επιτυχία της και έχει καταφέρει να έχει διάρκεια στον χρόνο. Χιλιάδες ακόμη bloggers και ifluencer δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν την επιτυχία της Chiara, κι ένα από τα tips για την επιτυχία της θα ήταν να επιλέξεις πράγματα που θα σου ενισχύσουν την αξιοπιστία σου.

Κάθε χορηγός, κάθε ευκαιρία που θα αξιοποιούσε θα ήταν κάτι που οι followers της εγκρίνουν και θέλουν. Αν κάνεις κάτι που βλάπτει το brand σου ή την εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για σένα, τότε αυτό βλάπτει τις πιθανότητες να σε σέβονται και να παραμείνεις στην κορυφή.

Ό,τι κι αν λες ή υπόσχεσαι, θα πρέπει να το κάνεις.

Υποστήριξε τους άλλους

Photo: unsplash/Marion Michele

Υποστηρίζοντας τα όνειρα κάποιο άλλου και παρέχοντας τις γνώσεις σου μπορεί να σου δώσει μια τεράστια ώθηση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης, όπως αναφέρει η Rebecca Minkoff, ιδρυτής της Rebecca Minkoff. Η ίδια γνωρίζει πως τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μπορείς να την αντλήσεις υποστηρίζοντας άλλους ανθρώπους.

Αυτό επίσης, σε βοηθά να παραμείνεις στην κορυφή, οι άνθρωποι να σέβονται τη γνώμη καθώς ως leader τους βοηθάς να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.

Μην αφήσεις την άμεση αντίδρασή σου να είναι η μόνη αντίδραση

Μερικές φορές στη ζωή, αντιδρούμε στα πράγματα χωρίς να σκεφτόμαστε. Είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω, να μην αντιδράς άμεσα πριν πάρεις μια απόφαση.

Κι αυτό είναι ένα tip που ακολουθεί η Michelle Obama τη ζωή της. Αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τις αποφάσεις που παίρνει είναι να δίνει στον εαυτό της λίγο χρόνο, να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Κι αφού κάνεις αυτό το ένα βήμα πίσω, μπορείς να μιλάς. Να μιλάς στη μαμά σου, στους φίλους σου, στον σύντροφό σου.

Διαβάστε επίσης:

Σημάδια ότι οι ανασφάλειές σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δουλειά σου

Photo: unsplash/Timothy Eberly

Το άρθρο 5 τρόποι για να μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα