6 διάσημοι που έγιναν ζευγάρι με τους θαυμαστές τους

18:03 31/7/2021 - Πηγή: iPop

Διάσημοι που έγιναν ζευγάρι με θαυμαστές: Είμαι σίγουρη πως κι εσύ, όπως κι εγώ και όλες μας είχες από πάντα το celebrity crush σου, αλλά δεν έτυχε να τον γνωρίσεις στην Ερμού ή σε κάποια καφετέρια τέλος πάντων, για να ζήσετε αυτό το love story που πάντα ονειρευόσουν!

Κάποιοι διάσημοι και διάσημες, όμως, αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία σε ανθρώπους που τους θαύμαζαν για τη δουλειά τους, να μπουν στη ζωή τους και να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά τους. Εγώ ένα έχω να πω! Brad Pitt

σε σένα απευθύνομαι με αυτό το άρθρο!

Διάσημοι που έγιναν ζευγάρι με θαυμαστές: Κάποιες σχέσεις άντεξαν στο χρόνο, ενώ κάποιες άλλες όχι Justin και Hailey Bieber

Μπορεί η Hailey Bieber να είναι διάσημο super model και η ανηψιά του Alec Baldwin, αλλά ήταν και συνεχίζει να είναι μια belieber. Η γνωριμία της με τον Justin Bieber έγινε μέσω του πατέρα της, το 2009, ενώ το 2012 περίμενε στην ουρά έξω από ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης για ένα αυτόγραφο, μια φωτογραφία μαζί του, ένα του βλέμμα τέλος πάντων! 6 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και αυτό το καλοκαίρι πέρασαν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Η υιοθεσία είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. 6 celebrities που το αποδεικνύουν

Πρίγκιπας William και Kate Middleton

Την εποχή που η Kate Middleton ήταν μαθήτρια στο Λύκειο Marlborough, μια συμμαθήτριά της ισχυριζόταν πως στους τοίχους του δωματίου της είχε κρεμασμένες αφίσες του πρίγκιπα William. Αργότερα, η Kate Middleton γνώρισε τον Πρίγκιπα στο πανεπιστήμιο του St Andrews, ερωτεύτηκαν και τώρα είναι παντρεμένοι με παιδάκια! Η Kate Middleton, βέβαια, διέψευσε την ιστορία στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον William στον αρραβώνα τους, αλλά εκείνος πήρε το μέρος της συμμαθήτριας επιβεβαιώνοντας ότι η αφίσα στο δωμάτιο της, ήταν δική του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Liam Payne και Maya Henry

Ο Liam Payne και η Maya Henry έγιναν ζευγάρι το 2019, σχεδόν 4 χρόνια αφού εκείνη είχε μοιραστεί στα social media μια φωτογραφία που την έδειχνε να περιμένει μαζί με άλλους φαν του συγκροτήματος One Direction για ένα meet and greet. Αρραβωνιάστηκαν το 2020 αλλά χώρισαν τον Ιούνιο του 2021.

SAMIR HUSSEIN / GETTY IMAGES

4 celebrities σπάνε τα ταμπού και βρίσκουν το νόημα της ζωής τους μετά τα 50

Kim Kardashian και Kanye West

Ο Kanye West υπήρξε τεράστιος θαυμαστής της Kim Kardashian από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε. Εκείνη δούλευε ως βοηθός της Brandy και του ξεκαθάρισε από την αρχή της γνωριμίας τους ότι τον βλέπει σαν φίλο. Εκείνος παρέμενε θαυμαστής της και μάλιστα έβαλε το όνομά της σε ένα στίχο τραγουδιού του το 2009. Το 2012 έγιναν ζευγάρι, παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, απέκτησαν 4 παιδιά και χώρισαν το 2021.

Mark Sagliocco / Getty Images Louis Tomlinson and Eleanor Calder

Ο Louis και η Eleanor γνωρίστηκαν μέσω του Harry Styles και οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν και να δηλώνουν πως είναι επίσημα μαζί από το 2011, με εκείνη να είναι τρελή fan των One Direction. Το 2015, δυστυχώς, το ζευγάρι χώρισε κι όπως δήλωσαν οι ίδιοι ο χωρισμός τους δεν οφειλόταν στην έλλειψη πάθους και αγάπης, αλλά στο δύσκολο και ταραχώδες πρόγραμμα του τραγουδιστή.

Danny Martindale / Getty Images

5 χωρισμοί ζευγαριών του Hollywood και τα μαθήματα που πήραμε

Fergie και Josh Duhamel

Πριν γνωριστούν, ο ηθοποιός είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τον θαυμασμό του για την Fergie, ο οποίος έφτανε στα όρια του έρωτα. Στα social media και σε συνεντεύξεις του, δεν παρέλειπε να την αναφέρει. Γνωρίστηκαν στο set της σειράς Las Vegas του NBC το 2004 και παντρεύτηκαν το 2009. Χώρισαν το 2017 και μοιράζονται την επιμέλεια του γιου τους Axl.

Jamie McCarthy / Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 6 διάσημοι που έγιναν ζευγάρι με τους θαυμαστές τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα