Aman Tokyo: Διαμονή για όσους πιστεύουν ότι την αξίζουν

19:56 3/11/2020 - Πηγή: iPop

Ένας προορισμός πρόκληση για πολλούς, το Τόκιο γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό όταν συνδυάζεται με μια διαμονή που έχει τη δυναμική να μείνει αξέχαστη. Αυτήν τη δυναμική την έχει το Aman Tokyo, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο της αλυσίδας Aman Resorts που απαριθμεί 31 θέρετρα σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Aman Tokyo άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν από έξι χρόνια. Βρίσκεται στην περιοχή Otemachi, λίγα μέτρα από τον κεντρικό σταθμό του Τόκιο και το φημισμένο εμπορικό κέντρο της

Γκίνζα. Στεγάζεται στους έξι τελευταίους ορόφους του επιβλητικού Otemachi Tower.

Το Aman, αν και βρίσκεται στην καρδιά της ιαπωνικής μητρόπολης, είναι ένα αστικό ησυχαστήριο που υπόσχεται στους επισκέπτες του πάνω από όλα χαλάρωση και ηρεμία. Διαθέτει μια ασύγκριτη θέα στους Αυτοκρατορικούς Κήπους και τις γύρω περιοχές του Τόκιο. Αν και σύγχρονο και με έναν δυναμικά σπάνιο σχεδιασμό, δε χάνει στιγμή την επαφή του με τη λεπτότητα που χαρακτηρίζει την ιαπωνική παράδοση.

Μια μινιμαλιστική αισθητική επεκτείνεται σε όλους τους χώρους του Aman Tokyo και φυσικά και στα 84 δωμάτια και σουίτες του. Τεράστιοι χώροι, ψηλοτάβανοι, λουσμένοι απλόχερα στο φως, κατακλυσμένοι από πέτρα, ξύλο και το χαρακτηριστικό ιαπωνικό χαρτί washi που είναι φτιαγμένο στο χέρι. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει μια βαθιά μπανιέρα, κάτι εντελώς συμβολικό, μιας και οι σχεδιαστές θέλησαν να αναβιώσουν το παραδοσιακό ιαπωνικό μοντέλο μπάνιου furo με σκοπό να αναπαραστήσουν όσο γίνεται την ιεροτελεστία του μπάνιου των Ιαπώνων σε ένα κατά τα άλλα σύγχρονο περιβάλλον.

Διάβασε τη συνέχεια στo mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Aman Tokyo: Διαμονή για όσους πιστεύουν ότι την αξίζουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα