Athens Science Festival: Δεν είναι μόνο για nerds

16:30 1/5/2014 - Πηγή: iPop

Τίμησες την Εργατική Πρωτομαγιά όσο την τίμησες (με στεφάνια λουλουδιών και ξεκούρ… εε εργατικούς αγώνες!). Ήρθε η ώρα να αναπτύξεις και το πνεύμα σου!

Αυτές τις ημέρες (ξεκίνησε χθες) γίνεται στην Τεχνόπολη το 1ο Athens Science Festival που έχει στόχο να φέρει την επιστήμη πιο κοντά στους απλούς ανθρώπους, δηλαδή όλους εμάς.

Εκεί θα δεις πολλά ενδιαφέροντα πειράματα (αν έχεις παιδιά θα ξετρελαθούν), επιστημονικές εξηγήσεις σε καθημερινές καταστάσεις, ομιλίες επιστημονικού περιεχομένου (ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος πολίτης για να είναι ενημερωμένος) και σημαντικές προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας. Και τι άλλο; Πολύ κόσμο! Μην ξεχνάς ότι η Ημέρα της Επιστήμης που διοργάνωσε πέρυσι το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος συγκέντρωσε 8.000 άτομα.

Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo” και το Βρετανικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση, το Υπουργείο Παιδείας, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Αστεροσκοπείο και άλλα μεγάλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα.

Δες αναλυτικό πρόγραμμα με τις αμέτρητες δράσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Έως 4 Μαΐου.

The post Athens Science Festival: Δεν είναι μόνο για nerds appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα