Barbie: Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie μόλις κυκλοφόρησε και είναι καλύτερο από ότι είχαμε φανταστεί!

11:00 17/12/2022 - Πηγή: iPop

Come on Robbie let’s go party! Tο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Barbie» είναι γεγονός με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους Margot Robbie και Ryan Gosling. Το αστέρι του Suicide Squad αναλαμβάνει τον ρόλο της κούκλας, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1959, σε μια σατιρική ταινία που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, βασισμένη σε σενάριο που έγραψε με τον Noah Baumbach.

Η Gerwig έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το Lady

Bird, το οποίο κέρδισε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ προτού φέρει μια νέα προσαρμογή του Little Women το 2019, η οποία απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ.

Pretty in pink! Οι νέες φωτογραφίες της Margot Robbie ως Barbie διέρρευσαν και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να είναι τόσο όμορφη

Το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας Barbie μόλις κυκλοφόρησε

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής έχουν κρατηθεί αυστηρά κρυφές, η ταινία βρίσκει την Barbie και τον Ken κολλημένους στον πραγματικό κόσμο, όπου η πρώτη ανακαλύπτει τις προκλήσεις του να είσαι μία ζωντανή γυναίκα. Η πρώτη σύντομη ματιά στην ταινία ήταν κατά βάση χιουμοριστική και τρολ.

«Οι άνθρωποι έχουν αμέσως μια ιδέα του «Ω, η Margot παίζει τη Barbie, ξέρω τι σημαίνει αυτό», αλλά ο στόχος μας είναι να πούμε, «Ό,τι και αν σκέφτεσαι, θα σου δώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό – το πράγμα που δεν ήξερες ότι ήθελες», είπε η Robbie στο Hollywood Reporter. Πρόσθεσε ακόμη ότι ελπίζει ότι η ταινία θα «προκαλέσει μια στοχαστική συζήτηση».

Το πρωταγωνιστικό καστ περιλαμβάνει επίσης τον Ryan Gosling ως Ken καθώς και τους Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman και Kingsley Ben-Adir.

#BARBIE
July 21, 2023
Only in theaters pic.twitter.com/mauCGpizD1

Warner Bros. Pictures (@wbpictures) April 26, 2022

O Ryan Gosling εξηγεί τι είναι το Ken-ergy και εάν αυτό του χάρισε τον ρόλο δίπλα στην Barbie- Margot Robbie

Το 2019, η Robbie δήλωσε στον Marc Malkin του Variety τη σημασία του να ζωντανέψει η Barbie στην οθόνη. «Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δώσουμε λίγη θετικότητα στον κόσμο και μια ευκαιρία να είμαστε φιλόδοξοι για τα μικρότερα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ferrell, ο οποίος υποδύεται έναν CEO της Mattel, χαρακτήρισε την ταινία «ένα καταπληκτικό σχόλιο για την ανδρική πατριαρχία και τις γυναίκες στην κοινωνία».

Η Barbie ήταν αρχικά στα σκαριά το 2015 με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο του Juno, Diablo Cody, προτού μεταφερθεί στην Amy Schumer το 2016, η οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει και να συνυπογράψει. Η ίδια όμως εγκατέλειψε το 2017 και αργότερα είπε: «Σίγουρα δεν ήθελαν να το κάνουν όπως ήθελα να το κάνω εγώ, ο μόνος δηλαδή τρόπος που με ενδιέφερε να το κάνω».

Αρκεί μία κούκλα για να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα; Η Samantha Cristoforetti ταξιδεύει με την Barbie στο διάστημα και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε κάθε κορίτσι

Στη συνέχεια επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει η Anne Hathaway προτού τελικά ο ρόλος πάει στη Robbie, η οποία ζήτησε από την Gerwig να εμπλακεί.

Η Barbie πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Barbie: Το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie μόλις κυκλοφόρησε και είναι καλύτερο από ότι είχαμε φανταστεί! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα