Bill και Melinda Gates χωρίζουν μετά από 27 χρόνια- Η κοινή τους ανακοίνωση

11:00 4/5/2021 - Πηγή: iPop

Οι Bill και Melinda Gates έκαναν μία σημαντική ανακοίνωση για το γάμο τους, τον οποίο και αποφάσισαν να τερματίζουν ύστερα από 27 χρόνια. Τι ανέφερε η κοινή τους ανακοίνωση για τους λόγους της απόφασής τους;

Bill και Melinda Gates χωρίζουν μετά από 27 χρόνια

Μέσα από μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε το διάσημο ζευγάρι τους τίτλους τέλους που έπεσαν στο γάμο τους ύστερα από 27 χρόνια. Η κοινή τους ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε

λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας. Έχουμε μεγαλώσει τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο για να επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς, παραγωγικές ζωές. Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την πίστη μας σε αυτήν την αποστολή και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο ίδρυμα, αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας

pic.twitter.com/padmHSgWGc

Bill Gates (@BillGates) May 3, 2021

Στην ανάρτηση επίσης ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν το κοινό έργο τους για το Ίδρυμα “Bill & Melinda Gates, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που χρηματοδοτεί προγράμματα για την παγκόσμια υγεία, ενθαρρύνοντας τους εμβολιασμούς στα παιδιά, την ισότητα των φύλων, την εκπαίδευση και άλλα.”

Η Melinda Gates υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο King County της Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, ζητώντας από έναν δικαστή να διαλύσει το γάμο βάσει του συμβολαίου χωρισμού του ζευγαριού. Δεν περιλαμβάνονται οικονομικά στοιχεία στα δημόσια διαθέσιμα έγγραφα.

Ο Bill, 65 ετών, και η Melinda Gates, 56 ετών, συναντήθηκαν στη Microsoft – την οποία ίδρυσε ο Bill Gates και, τότε, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος. Ξεκίνησε ως διευθυντής προϊόντων και ως η μόνη γυναίκα στην πρώτη τάξη αποφοίτων MBA που εντάχθηκε στην εταιρεία και τελικά ανέβηκε στις τάξεις για να γίνει γενικός διευθυντής των προϊόντων πληροφοριών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Bill και Melinda Gates χωρίζουν μετά από 27 χρόνια- Η κοινή τους ανακοίνωση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα