Boo! It’s Halloween time και αυτές είναι οι πιο iconic εμφανίσεις των celebrities για το 2022 – Εσύ τρόμαξες ή έκλαψες από τα γέλια;

12:13 31/10/2022 - Πηγή: iPop

Spooky season is here και όταν λέμε ότι οι αγαπημένοι μας celebrities παίρνουν το Halloween τόσο σοβαρά όσο το πιο φαντασμαγορικό red carpet της σεζόν, δεν υπερβάλουμε καθόλου! Με τρομακτικά αλλά και σέξι κουστούμια οι star έλαμψαν για ακόμη μία φορά και μπορούμε να ομολογήσουμε ότι μας έδωσαν ατελείωτη έμπνευση για τις δικές μας Απόκριες! Εγώ πάντως δεν μπορώ να περιμένω!

Φέτος, οι celebrities έσπειραν τον τρόμο! Για τη

Hailey Bieber και την Kylie Jenner, το Halloween ήταν διπλό. Οι δυο τους βάφτηκαν με πράσινο χρώμα και απέτισαν φόρο τιμής στην Κακιά Μάγισσα της Δύσης. Η Hailey εθεάθη, μάλιστα, και με μια δεύτερη στολή, η οποία ομολογούμε κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η Kendall Jenner, από την άλλη, τίμησε το Toy Story, αποδεικνύοντας ότι τα κοστούμια του Halloween δεν χρειάζεται να είναι πάντα τόσο τρομακτικά για να κάνουν θραύση!

Ας δούμε μαζί, λοιπόν, ποιες ήταν οι εμφανίσεις του Halloween 2022 που ξεχώρισαν!

Trick or treat? – Από τον «Δάσκαλο για κλάματα» ως τη «νεκρή νύφη του Tim Burton», αυτές είναι οι πιο iconic μεταμφιέσεις όλων των εποχών από celebrities του Hollywood

Halloween 2022 – Μεταμφιέσεις celebrities: Ποιες είναι αυτές που ξεχώρισαν;Addison Rae

Η Addison Rae, μία από τις μεγαλύτερες influencers του κόσμου, μεταμορφώθηκε σε Lady Gaga για το Hallowen του 2022!

Η influencer μοιράστηκε το look της με το κοινό της σε ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με το ελαφρώς απειλητικό ρεφρέν του «Paparazzi» που ερμήνευσε η Lady Gaga πριν από 13 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Addison Rae (@addisonraee)

Hailey Bieber

Φέτος είχαμε διπλή εμφάνιση από το αγαπημένο μας super model και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να διαλέξουμε ποια είναι η αγαπημένη μας!

Συγκεκριμένα, η Hailey μαζί με την κολλητή της Kylie, φόρεσε μια μαύρη στολή μάγισσας και έβαψε το δέρμα της με πράσινο σπρέι.

Η Hailey, όμως, μεταμορφώθηκε και σε μία λουλουδένια θεά! Μοιράστηκε με τους fans της μια σέξι selfie της φορώντας μια στολή Laetitia Casta, επιδεικνύοντας τους τονισμένους κοιλιακούς της. Απλά ουάου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

H ανατριχιαστική γιορτή του Halloween έχει και ανατριχιαστικές παραδόσεις! Εσύ πόσες από αυτές γνωρίζεις;

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram με την ίδια ντυμένη ως την κοκκινομάλλα  καουμπόισσα του Toy Story, Jessie, για το Halloween 2022 και το κοστούμι μπορεί να σε κάνει να φωνάξεις «Yodel-ay-ee- hooooo boy»! Πόσο σέξι αυτό το κορίτσι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Lizzo

Η αγαπημένη μας Lizzo επέστρεψε ξανά με μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση! Ντύθηκε Marge Simpson από την κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons. Το δέρμα της ήταν βαμμένο σε έντονο κίτρινο χρώμα και φορούσε ένα στενό πράσινο φόρεμα με παγιέτες για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Νομίζω πως το πέτυχε ακριβώς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έδωσε μία εντελώς διαφορετική νότα στο Halloween look της φέτος.

Η αγαπημένη μας σταρ για τις εμφανίσεις της ντύθηκε Mystique από το «X-Men». Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα στενό μπλε κορμάκι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Halloween και ταινίες τρόμου πάνε μαζί: Από old time classic μέχρι family friendly αυτή είναι η λίστα με τις καλύτερες ταινίες για να μπεις στο κλίμα των ημερών

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε ντυμένη σαν τη «Νύφη του Φρανκενστάιν», ποζάροντας με θεματικά σκηνικά σε μια φωτογράφηση που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Ίσως για εμένα αυτή είναι η νικήτρια του Halloween Costume 2022!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ Thailand (@gqthailand)

Chiara Ferragni 

Η Chiara, ο Fedez και τα δύο τους παιδιά Leone και Vittoria, με αφορμή το πιο τρομακτικό πάρτι της χρονιάς, επέλεξαν να ενσαρκώσουν την οικογένεια Toy Story

Κάθε χρόνο περιμένουμε πώς και πώς τις εμφανίσεις της αγαπημένης μας οικογένειας, οι οποίες πάντα μας ανταμείβουν και με το παραπάνω!

Φέτος απογείωσαν το Halloween, αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως την παράσταση έκλεψαν τα δύο τους παιδιά, Leone και Vittoria, τα οποία εμφανίστηκαν ενωμένα με ένα ελατήριο, όπως ο Slinky, το σκυλί του Toy Story.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Boo! It’s Halloween time και αυτές είναι οι πιο iconic εμφανίσεις των celebrities για το 2022 – Εσύ τρόμαξες ή έκλαψες από τα γέλια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα