Celebrities από όλο τον κόσμο δωρίζουν χρήματα στην Ουκρανία – Μία πράξη αγάπης και ανακούφισης

20:41 8/3/2022 - Πηγή: iPop

Όταν αντιμετωπίζουμε μια ανθρωπιστική κρίση του επιπέδου της Ουκρανίας, προβληματιζόμαστε και το σημαντικότερο από όλα, δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο που περνά δύσκολα. Ευτυχώς, όμως, οι αγαπημένοι μας celebrities δίνουν το σωστό παράδειγμα και προχωρούν σε δωρεές με σκοπό να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες και όσους βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους, προσπαθώντας να αποκρούσουν τη ρωσική εισβολή.

Παρακάτω μπορείς να δεις ποιοι είναι οι celebrities οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση

του πόνου των Ουκρανών. Πάρε έμπνευση και βοήθησε κι εσύ με όποιον τρόπο μπορείς.

Πώς μπορώ να προσφέρω βοήθεια στην Ουκρανία;

Celebrities που βοηθούν την Ουκρανία και δίνουν το σωστό παράδειγμα Ashton Kutcher και Mila Kunis Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk)

Από την Παρασκευή, 4/3, το ζευγάρι έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,8 εκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία μέσω της σελίδας GoFundMe κι έχουν ως στόχο να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παράλληλα έχουν δεσμευτεί να δώσουν έως και 3 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά τους χρήματα. 

«Σήμερα, είμαι περήφανη Ουκρανή», έγραψε η Kunis στη σελίδα GoFundMe. «Ενώ η οικογένειά μου ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1991, γεννήθηκα στο Chernivtsi της Ουκρανίας, το 1983. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι και γενναίοι άνθρωποι που αξίζουν τη βοήθειά μας την ώρα που έχουν πραγματική ανάγκη».

Blake Lively και Ryan Reynolds

Η Lively και ο Reynolds έχουν δεσμευτεί να παραχωρήσουν στην Ουκρανία έως και 1 εκατομμύριο δολάρια, με τον Reynolds να γράφει στο Twitter: «Σε 48 ώρες, αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία».

Gigi Hadid Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Το μοντέλο -το οποίο εδώ και πολλά χρόνια βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί τον λαό της Παλαιστίνης- δεσμεύτηκε να δωρίσει τα κέρδη της από τα σόου του τρέχοντος φθινοπώρου του 2022 «για να βοηθήσει όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και να συνεχίσει να υποστηρίζει αυτούς που βιώνουν το ίδιο και στην Παλαιστίνη». Και πρόσθεσε, «Τα μάτια και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε ανθρώπινη αδικία. Πρέπει όλοι να βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως αδέρφια, πέρα ​​από την πολιτική, πέρα ​​από τη φυλή, πέρα ​​από τη θρησκεία».

Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει την Ουκρανία εν μέσω της μάχης της με τη Ρωσία. Η δωρεά του ηθοποιού στην Ουκρανία έχει προσωπική σχέση, καθώς εκεί γεννήθηκε η γιαγιά του από τη μητέρα του, Helene Indenbirken. Γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας ως Jelena Stepanovna Smirnova, αλλά μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της το 1917. 

Η δωρεά του Leonardo DiCaprio στην πατρίδα της γιαγιάς του ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Βίσεγκραντ — ένα έργο του Ομίλου του Βίσεγκραντ που στοχεύει στην οικονομική υποστήριξη διεθνών πρωτοβουλιών, που προάγει την ανάπτυξη στην Ανατολική Ευρώπη.

Διάσημοι από όλο τον κόσμο στέκονται δίπλα στους Ουκρανούς πολίτες και καταδικάζουν την Ρωσική εισβολή

Kim KardashianInstagram / Vogue

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι η επωνυμία της SKIMS θα κάνει μια δωρεά στην Ουκρανία και στους ανθρώπους της, οι οποίοι ζουν εφιαλτικές στιγμές εξαιτίας του πολέμου με την Ρωσία που μαίνεται.

Αποκάλυψε ότι η δωρεά SKIMS θα γίνει για το World Central Kitchen σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τις επί τόπου προσπάθειές τους να βοηθήσουν τον ουκρανικό λαό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Celebrities από όλο τον κόσμο δωρίζουν χρήματα στην Ουκρανία – Μία πράξη αγάπης και ανακούφισης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Celebrities, Ουκρανία – Μία,Celebrities, oukrania – mia