Cleanser ή μαντηλάκια καθαρισμού; Τι πρέπει να προτιμήσεις και για ποιο λόγο;

13:36 29/8/2021 - Πηγή: iPop

Μετά από κάθε έξοδο γυρνάς σπίτι και αφού χαλαρώσεις βλέποντας Netflix στον καναπέ, έρχεται αυτή η ώρα να πας για ύπνο. Πριν πας για ύπνο, όμως, πρέπει οπωσδήποτε να ξεβαφτείς και να κάνεις την περιποίησή σου, αν θες να έχεις μια λαμπερή επιδερμίδα. Τι είναι σωστό να χρησιμοποιείς όμως; Το cleanser σου ή τα μαντηλάκια καθαρισμού;

Σίγουρα τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι η εύκολη λύση και πολλές γυναίκες καταφεύγουν

σε αυτή. Τα μαντηλάκια, όμως, δεν μπορούν να καθαρίσουν σε βάθος το πρόσωπό σου, να αφαιρέσουν το μακιγιάζ σου και να απομακρύνουν τους ρύπους από το δέρμα σου. Αν το κάνεις κι εσύ, συνέχισε να διαβάζεις και ίσως αλλάξεις γνώμη.

Γυμναστική και επιδερμίδα: Πώς πρέπει να την φροντίζεις σωστά;

Ξέρουμε πόσο βολικά και εύχρηστα είναι τα μαντηλάκια, αφού χωρίς ιδιαίτερο κόπο «κάνουν τη δουλειά» και εσύ τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα τη διαδικασία, νιώθοντας περήφανη που δεν ξάπλωσες στο κρεβάτι με το makeup. Δεν αφαιρούν, όμως, αποτελεσματικά το μακιγιάζ και σίγουρα δεν καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα σου.

“Πώς να καθαρίσω το πρόσωπό μου;” Κυριαρχεί αυτή η ερώτηση συνεχώς μέσα σου; Σου έχω τη λύση!

Κάνε το άρωμα σου να κρατήσει όλη μέρα ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα

Ρώτα όποιον ειδικό θες και θα σου πει το ίδιο: στη βραδινή σου ρουτίνα περιποίησης θα πρέπει να ξεκινάς με ένα υγρό καθαριστικό που θα αφαιρέσει μακιγιάζ και ρύπους χωρίς να τα μεταφέρει απλά από το ένα σημείο του προσώπου σου στο άλλο, όπως συμβαίνει με τα μαντηλάκια. Στη συνέχεια πρέπει να συνεχίζεις πλένοντας την επιδερμίδα σου με ένα cleanser, με το οποίο θα κάνεις μασάζ για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, ώστε να προλάβει να δράσει και να καθαρίσει σε βάθος τους πόρους.

Αφαιρείς την αδιάβροχη μάσκαρα τελείως λάθος! Μάθε ποιος είναι ο σωστός τρόπος

Έπειτα, οι κρέμες και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς θα μπορέσουν πραγματικά να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα σου και να κάνουν τη δουλειά τους. Ειδικά αν η επιδερμίδα σου έχει τάση ακμής ή μαύρα στίγματα, τότε ένας βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος. Αν δεν είσαι σίγουρη για τα προϊόντα που σου ταιριάζουν, τότε μπορείς να συμβουλευτείς έναν ειδικό για να σε καθοδηγήσει. Είμαι σίγουρη πως αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου, θα έχεις την πιο λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Cleanser ή μαντηλάκια καθαρισμού; Τι πρέπει να προτιμήσεις και για ποιο λόγο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cleanser,