Jessica Biel – Justin Timberlake τα χαρμόσυνα νέα

11:33 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Jessica Biel – Justin Timberlake ξανά γονείς! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Jessica Biel ήρθε η στιγμή να κρατήσουν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους. Η ηθοποιός είναι στα 38 της και αποφάσισε μαζί με το σύντροφό της να κρατήσουν την εγκυμοσύνη τους κρυφή και τα κατάφεραν καθώς δεν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από το Μάρτιο στα γενέθλια της και μετά.

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake

είναι ζευγάρι από το 2007 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2012. Τρία χρόνια μετά, το 2015, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το οποίο είναι αγοράκι. Το όνομα του είναι Silas Randall και είναι πέντε χρονών.

Jessica Biel η ανάρτηση για τα γενέθλια

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στο προσωπικό προφίλ της ηθοποιού και την απεικονίζει στις 25 Μαρτίου που ήταν τα γενέθλιά της από το Big Sky της Montana.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει:

Γιορτάζοντας τα γενέθλια μου με στυλ… και με αυτό εννοώ με τις πυτζάμες μου. Έβαλα τον Justin να μου υποσχεθεί ότι δε θα μου τραγουδήσει το τραγούδι των γενεθλίων οπότε αυτοσχεδίασε. Λυπάμαι που δε μπορείτε να το ακούσετε γιατί εγώ ακόμα γελάω. Σε ευχαριστώ, υπέροχε μου άνθρωπε που πραγματικά με άκουσες και που κάναμε ένα πάρτι στο δικό μου στυλ. Και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Νιώθω την αγάπη σας 

Jessica Biel – Justin Timberlake ξανά γονείς – Η φωτογραφία

View this post on Instagram

Celebrating my birthday in style… and by that I mean, in pajamas. I made Justin PROMISE not to sing Happy Birthday to me, so he improvised. Sorry you can’t hear it, but I’m still laughing

Keywords
Τυχαία Θέματα