Maestro: Το συγκλονιστικό φινάλε και ο δολοφόνος του Χαράλαμπου – Αποθέωσε το Twitter τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

11:58 16/12/2022 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro» με τίτλο «Να μ’ αγαπάς» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/12, και κατάφερε να καθηλώσει το κοινό γι’ άλλη μία φορά. Η επιτυχημένη σειρά ολοκληρώθηκε στο Mega και σε λίγες μέρες αναμένεται να προβληθεί και στο Netflix.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν κάθε σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, τοποθετώντας το #maestro, στην κορυφή των ελληνικών trends.

Αντίνοος Αλμπάνης: Αυτή είναι η

πιο έντονη ανάμνησή του απ’ τα γυρίσματα του Maestro

Maestro – Τελευταίο επεισόδιο: Τα highlights της βραδιάς

Γι’ άλλη μία φορά, όλα όσα συνέβησαν στη σειρά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, η μουσική, το σενάριο και η τοποθεσία κατάφεραν να μαγέψουν τους τηλεθεατές.

Στο τελευταίο επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η Μαρία προσπάθησε να διαχειριστεί όλη την κατάσταση με την κακοποιητική συμπεριφορά του Χαράλαμπου, ενώ την ίδια στιγμή ο Σπύρος κι ο Αντώνης είχαν μία έντονα αμήχανη στιγμή μπροστά στον Φάνη, τον πατέρα του δεύτερου.

Μαρία Καβογιάννη: «Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας στο Maestro. Έμεινα άφωνη» – Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Δε γίνεται, φυσικά, να μη σχολιάσουμε τη συγκλονιστική σκηνή της Μαρίας Καβογιάννη η οποία θεωρείται ύμνος στις μανάδες που στέκονται απέναντι σε όποιον τα βάζει με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ακούσαμε κάποιον να μιλάει για το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που έχουν οι γονείς στην ανατροφή ενός ανθρώπου ο οποίος είναι κακοποιητής.

View this post on Instagram

A post shared by Υπέροχες Γυναίκες (@yperoxes.gynaikes)

Επιπλέον, το κοινό έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος του Χαράλαμπου, μία εξέλιξη που ομολογούμε πως δεν περιμέναμε. Σύμφωνα με το κοινό, η crime σκηνή ήταν αντάξια με εκείνες που έχουμε συνηθίσει στο εξωτερικό.

Είναι επίσημο! Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για το Maestro – Μία τεράστια διάκριση για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία προκάλεσε χαμό στα social media και ειδικά στο Twitter.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το φινάλε της σειράς άνοιξε ακόμα περισσότερα ζητήματα για τις ζωές των ηρώων, τα οποία ανυπομονούμε να τα δούμε να εκτυλίσσονται στα νέα επεισόδια.

Τα top σχόλια στο Twitter:

"ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΆ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΖΗΤΑΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΞΥΛΟ ΖΗΤΑΩ"

ΚΑΤΑΝΤΉΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΆΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ #Maestro pic.twitter.com/n9pbUPtv3N

Keywords
Τυχαία Θέματα