MasterChef: Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες και ποιο ήταν το πλεονέκτημα του Παναγιώτη

12:01 25/3/2021 - Πηγή: iPop

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef ήταν ο Αντώνης καθώς ο διαγωνισμός όλο και ανεβάζει τον πήχη. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3/2021) χωρίστηκαν οι ομάδες στο MasterChef από δύο σε τέσσερεις για την επόμενη ομαδική δοκιμασία με τον Παναγιώτη να έχει πρωτοφανές πλεονέκτημα.

Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες στο MasterChef

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής κέρδισε το τεστ Δημιουργικότητας και αυτό

ήταν που του έδωσε ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην έκτη ομαδική δοκιμασία. Ο ίδιος κλήθηκε να δημιουργήσει τις τέσσερεις ομάδες και να βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Οι τέσσερις νέες ομάδες χωρίστηκαν ανά 3 άτομα και είχαν τα χρώματα μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο.

Στην κόκκινη ομάδα πήγαν ο Ιωάννης, ο Στέφανος και η Μαρία. Στην κίτρινη ομάδα πήγαν ο Νίκος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα. Στην πράσινη ομάδα πήγαν η Ανούς, ο Διονύσης και η Λία. Στη μπλε ομάδα πήγαν ο Παύλος, η Κωνσταντίνα και η Μαρίνα.

Ποια υλικά μοίρασε ο Παναγιώτης στις τέσσερεις ομάδες

Ο Παναγιώτης αφού διαμόρφωσε τις νέες ομάδες του MasterChef μοίρασε και τα υλικά για τη δοκιμασία. Στα μέλη της μπλε ομάδας έδωσε την κολοκύθα, στα μέλη της πράσινης ομάδας έδωσε τα χοιρινά μάγουλα. Στην κόκκινη ομάδα, ο Παναγιώτης, έδωσε τα ορτύκια και στην κίτρινη το χταπόδι. Φυσικά τα συναισθήματα στις ομάδες ήταν ανάμειχτα.

Δες το trailer του επεισοδίου της Παρασκευής:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες και ποιο ήταν το πλεονέκτημα του Παναγιώτη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα