Miss Universe 2021: Αυτή είναι η νικήτρια το τίτλου – Η θέση της Ελλάδας

11:41 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Ήρθε η στιγμή να σου συστήσουμε τη Miss Universe 2021! Ανακοινώθηκε χθες, 12/12, και είναι από την Ινδία. Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα και τον σπουδαίο τίτλο.

Ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Universe 2021» («Μις Υφήλιος 2021») πραγματοποιήθηκε στο Eilat του Ισραήλ και το στέμμα πήρε η Harnaaz Sandhu που

εκπροσώπησε την Ινδία. Η Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16 μεταξύ 80 κοριτσιών απ’ όλο τον κόσμο.

Γνώρισε κι εσύ τη Miss Universe 2021!

Η Harnaaz Sandhu αναδείχθηκε επίσημα Miss Universe 2021, είναι 21 ετών και κατάφερε να κερδίσει 79 άλλους διαγωνιζόμενους από διάφορες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης Miss Paraguay Nadia Ferreira και της τρίτης Miss South Africa Lalela Mswane.

FINAL STATEMENT: India. #MISSUNIVERSE

The 70th MISS UNIVERSE Competition is airing LIVE around the world from Eilat, Israel on @foxtv pic.twitter.com/wwyMhsAyvd

Miss Universe (@MissUniverse) December 13, 2021

Σε μια ομιλία της στη σκηνή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Sandhu προέτρεψε τους νέους να «ξέρετε ότι είστε μοναδικοί και αυτό είναι που σας κάνει όμορφους, σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. «Πίστεψα στον εαυτό μου, και γι’ αυτό στέκομαι εδώ σήμερα», πρόσθεσε, υπό το δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Η νέα Μις Υφήλιος μίλησε και για την Κλιματική Αλλαγή λέγοντας ότι είναι ώρα για όλους μας να αναλάβουμε δράση και να μιλάμε λιγότερο.

Η Sandhu έλαβε το στέμμα από τη διάδοχό της, Miss Universe 2020 Andrea Meza, πριν κάνει την πρώτη της πασαρέλα ως η νέα Miss Universe στη σκηνή του Eilat του Ισραήλ.

The new Miss Universe is…India!!!! #MISSUNIVERSE pic.twitter.com/DTiOKzTHl4

Miss Universe (@MissUniverse) December 13, 2021

Η Miss Universe 2021 πέρα από υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων, είναι ηθοποιός και αντλεί την έμπνευσή της από την Priyanka Chopra. Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να ασχολείται με τη γιόγκα, τον χορό, την μαγειρική, την ιππασία και το σκάκι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Miss Universe 2021: Αυτή είναι η νικήτρια το τίτλου – Η θέση της Ελλάδας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα