Rihanna is back! Επιβεβαιώνει την επιστροφή της στη μουσική μετά από 6 χρόνια – Άκου το νέο της sinlge

12:46 27/10/2022 - Πηγή: iPop

Η αναμονή για τη νέα μουσική της Rihanna τελείωσε και επίσημα! Πριν από λίγη ώρα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα πολύ μικρό αλλά υπέροχο δείγμα του «Lift Me Up»! Σίγουρα κάπου το έχεις ακούσει αυτό…είναι το single από το sequel της ταινίας της Marvel

«Black Panther: Wakanda Forever».

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια πήρε χρόνο μακριά από τη βιομηχανία για να δουλέψει και να εξελίξει το beauty brand της Fenty, όπως και το brand εσωρούχων Savage X Fenty. Επιπλέον, πριν από λίγους μήνες έγινε και μανούλα! Τώρα, πιο έτοιμη από ποτέ, κάνει ένα δυναμικό come back στα charts.

Είναι επίσημο! Η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes – Από πού προέρχεται η περιουσία της;

Rihanna – Νέο τραγούδι: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τσιρίζουμε!

Η Marvel επιβεβαίωσε ότι η RiRi είναι στο soundtrack για το Black Panther: Wakanda Forever, ενώ λίγες ώρες αργότερα προχώρησε κι εκείνη στην ανακοίνωση της είδησης, μοιράζοντας με το κοινό της ένα απόσπασμα με τίτλο «Lift Me Up».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σε ένα σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε στα social media, η Rihanna μοιράστηκε επίσης την επίσημη κυκλοφορία του κομματιού, η οποία είναι αύριο στις 28 Οκτωβρίου, πριν από την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.

Η Rihanna παντρεύτηκε τον A$AP Rocky… Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Το τραγούδι, ένας φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, γράφτηκε από τους Tems, Ludwig Göransson, Rihanna και τον σκηνοθέτη Ryan Coogler.

«Αφού μίλησα με τον Ryan και άκουσα τη σκηνοθεσία του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να απεικονίζει μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους που έχασα στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ήταν αν μπορούσα να τους τραγουδήσω τώρα και να εκφράσω το πόσο μου λείπουν», είπε η Tems.

Η Rihanna στη Vogue αποθεώνει το γυναικείο σώμα και σπάει κάθε ταμπού που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη

«Η Rihanna ήταν μια έμπνευση για μένα, οπότε το να την ακούω να μεταφέρει αυτό το τραγούδι είναι μεγάλη τιμή».

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Westbury Road της Rihanna σε συνεργασία με τη Roc Nation, την Def Jam Recordings και τη Hollywood Records.

Ανυπομονούμε να το ακούσουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Rihanna is back! Επιβεβαιώνει την επιστροφή της στη μουσική μετά από 6 χρόνια – Άκου το νέο της sinlge εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα