The Crown: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας Φίλιππος ήρθε κοντά και πώς παρουσιάζεται από την δημοφιλή σειρά;

19:56 10/11/2022 - Πηγή: iPop

Η πέμπτη σεζόν του The Crown ξεκίνησε με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές ήδη από τα πρώτα επεισόδια. Η σχέση του πρίγκιπα Φιλίππου με, όχι μία, αλλά με δύο γυναίκες λειτουργεί ως κομβικό σημείο στα καινούργια επεισόδια της σειράς. Την πρώτη την ξέρουμε όλοι, δεν είναι άλλη από την γυναίκα του, την Βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Imelda Staunton. Αλλά ποια είναι η Penny Knatchbull, που θα μπει στην ζωή του Φιλίππου;

Το The Crown

εξερευνά τη «φιλία» του πρίγκιπα Φίλιππου, όπως λέει ο χαρακτήρας του στην σειρά, με την Penny Knatchbull, την κόμισσα Mountbatten της Βιρμανίας. Και οι δύο φαίνεται να μοιράζονταν την ίδια αγάπη για τους αγώνες με άμαξα, ένα χόμπι που τους έφερε κοντά.

Αργότερα έγινε η «δεύτερη πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του Δούκα του Εδιμβούργου — μια σταθερή έμπιστη, πιστή σύντροφος και φύλακας των μυστικών του», έγραψε ο Seward στο βιβλίο του.

The Crown: Τι είναι το σύνδρομο της Βασίλισσας Βικτώριας; – Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν και σου λύνουμε όλες τις απορίες!

Ποια είναι η Penny Knatchbull, η έμπιστη φίλη του πρίγκιπα Φιλίππου; View this post on Instagram

A post shared by The Crown — Brasil. (@thecrownfas)

Η Penny Knatchbull, που ενσαρκώνεται από την Natascha McElhone είναι η πιο πρόσφατη αληθινή φιγούρα και φίλη της βασιλικής οικογένειας, που εμφανίζεται στο The Crown.

Γνωστή και ως Lady Romsey από το 1979 έως το 2005, η Penelope συνδέθηκε για πρώτη φορά με τη βασιλική οικογένεια αφού παντρεύτηκε τον Norton Knatchbull (επίσης γνωστός ως Λόρδος Romsey εκείνη την εποχή), ο οποίος είναι εγγονός του Louis Mountbatten, δεύτερος ξάδερφος με τον Bασιλιά Κάρολο και ο βαφτιστήρας του Φιλίππου.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μια φιλία άνθισε μεταξύ του πρίγκιπα και της Penny. Ο καταλύτης που τους ένωσε ήταν τραγικός: Η πεντάχρονη κόρη της Penny, Leonora, πέθανε από καρκίνο στο ήπαρ. Ο Φίλιππος πρόσφερε παρηγοριά στη θλιμμένη μητέρα και επίσης τη βοήθησε να αναπτύξει ένα νέο χόμπι: Τους αγώνες με άμαξα.

Το ότι ήρθαν τόσο κοντά, καθώς και η διαφορά ηλικίας, άφησε υπόνοιες ότι οι δυο τους είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση. Το The Crown ακολουθεί μια προσεκτική γραμμή για να περιγράψει την σχέση τους. Στην φιλία τους επικεντρώνονται δυο επεισόδια από την σειρά το «The System» και το «Ipatiev House».

The Crown: Πώς θα επηρεάσει η νέα σεζόν τα ποσοστά της μοναρχίας στην Βρετανία;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο The Crown: Ποια είναι η γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας Φίλιππος ήρθε κοντά και πώς παρουσιάζεται από την δημοφιλή σειρά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Crown, Ποια, Φίλιππος,Crown, poia, filippos