To TikTok σου δείχνει πώς να καθαρίσεις σημεία και αντικείμενα του σπιτιού σου που δεν φανταζόσουν ότι θέλουν καθάρισμα

11:56 26/9/2021 - Πηγή: iPop

Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό! Το Cleaning TikTok έχει έρθει για να μας δώσει κίνητρο να καθαρίσουμε το σπίτι μας. Αλλά δεν μας ξεσηκώνει μόνο, μας δείχνει και πώς να το κάνουμε. Αυτά τα hacks καθαρισμού του TikTok είναι πιο χρήσιμα απ’ όσο πιστεύεις αφού σου δείχνουν πώς να καθαρίσεις γωνίες του σπιτιού σου που δεν φανταζόσουν ότι χρειάζονται τόσο συχνό καθάρισμα ή δεν ήξερες πώς να το κάνεις σωστά. Ήρθε η ώρα να μάθεις.

Hacks καθαρισμού του TikTok

Πώς να καθαρίσεις τα κενά ανάμεσα στα πλακάκια

Ναι, αν δεν το έχεις κάνει ποτέ πρέπει να το βάλεις στην λίστα σου. Αυτό το σημείο του δαπέδου

μαζεύει αρκετή βρωμιά χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Το TikTok σου δίνει την λύση και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια οδοντόβουρτσα και ένα καθαριστικό τουαλέτας.

@cynthiasierra071

Cleaning a very dirty grout! #fyp #cleaning #foryoupage #satisfying

original sound – Cynthia Sierra

Ξεσκόνισε τους έλικες του ανεμιστήρα

Αυτό το καταπληκτικό hack είναι για τον καθαρισμό αυτών των δυσπρόσιτων περιοχών όπως ένας ανεμιστήρας οροφής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια μαξιλαροθήκη και να την τυλίξεις γύρω από τον έλικα του ανεμιστήρα οροφής για να μαζέψει όλη τη σκόνη χωρίς να δημιουργήσει χάος.

@cleanthatup

This was one of my first cleaning hack vids I shared on tiktok this past year. I’m humbled by the love and support. Thank you my fellow clean freaks

♬ Dirty Harry – Gorillaz

Πώς να καθαρίσεις το στόμιο της βρύσης

Αυτό το βίντεο θα σε εκπλήξει, ή θα σε κάνει να έχεις εφιάλτες. Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να καθαρίσεις επιτέλους τη βρύση του μπάνιου σου! Κάθε βρύση έχει ένα στόμιο και αυτός ο χρήστης του TikTok ανακάλυψε πώς να το καθαρίσει αφαιρώντας το πρώτα με πένσα.

@madelyncombs1

I’m truly scared to try the bathtubs #fyp #foryou #cleaning #cleaninghacks #part2 #gross

original sound – Madelyn Combs

Καθάρισε τα καμένα τηγάνια

Ακόμη και οι πιο σκληροί λεκέδες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό το hack. Απλώς βύθισε το καμένο τηγάνι ή την κατσαρόλα σου σε λίγο ζεστό νερό με μαγειρική σόδα και μετά από 20 λεπτά, σχεδόν όλα τα καμένα κομμάτια θα έχουν ξεκολλήσει μόνα τους. Μη διστάσεις να το ξαναμουλιάσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

@myhealthydish

How to remove tough stains from pans with baking soda and hot water #cleaninghacks #bakingsoda #howtoclean #learnontiktok #tiktokpartner

original sound – My Nguyen

Καθάρισε βαθιά την βούρτσα των μαλλιών σου

Ναι, ακόμη και οι βούρτσες μαλλιών μας πρέπει να καθαρίζονται κάθε λίγες εβδομάδες. Ξεκίνα βγάζοντας όλες τις τρίχες από τη βούρτσα χρησιμοποιώντας μια χτένα. Στη συνέχεια, άφησε την βούρτσα να μουλιάσει σε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και σαμπουάν. Η βούρτσα σου θα φαίνεται ολοκαίνουργια και τα μαλλιά σου θα σε ευχαριστήσουν!

@jessicahaizman

Am I alone? Did you know this was a thing? #deepclean #deepcleaning #cleaning #cleantok #hairbrush #nasty #disgusting #gross #cleanwithme #fyp #trend

♬ Rasputin (Single Version) – Boney M.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To TikTok σου δείχνει πώς να καθαρίσεις σημεία και αντικείμενα του σπιτιού σου που δεν φανταζόσουν ότι θέλουν καθάρισμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα