You Σεζόν 4: Ο Joe έρχεται στην Ευρώπη! Όλα όσα ξέρουμε

20:40 7/4/2022 - Πηγή: iPop

You Σεζόν 4: Ο πιο συναρπαστικός fictional κατά συρροή δολοφόνος του Netflix θα επιστρέψει για άλλη μια σεζόν.

To Netflix ανανέωσε το επιτυχημένο θρίλερ You για τέταρτη σεζόν, λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία της 3ης σεζόν τον Οκτώβριο του 2021. Η σειρά, η οποία ακολουθεί τον Joe Goldberg (Penn Badgley) από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες και στα προάστια του Bay

Area καθώς κυνηγά την εμμονική αγάπη και σκοτώνει ανθρώπους στο διάβα του, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σόου του Netflix, με 111 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν την τρίτη σεζόν του.

Το φινάλε της περασμένης σεζόν βρήκε τον Joe να φεύγει από τη χώρα, ξεκινώντας για το Παρίσι για να βρει την τελευταία του εμμονή, τη Marienne (Tati Gabrielle).

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Λονδίνο

Το Netflix αποκάλυψε τη νέα τοποθεσία των γυρισμάτων του θρίλερ. Η φωτογραφία δείχνει τον Badgley, με γένια και ελαφρώς πιο μακριά μαλλιά, να κάθεται σε μια καρέκλα σκηνοθέτη έξω από ένα κτίριο του Λονδίνου. Δίπλα του υπάρχει μια στοίβα βιβλίων, όπως το Great Expectations και το Oliver Twist του Charles Dickens και το Vanity Fair του William Makepeace Thackeray. Αν και η στοίβα θα μπορούσε απλώς να είναι η λίστα ανάγνωσης του Joe Goldberg, τα βιβλία θα μπορούσαν επίσης να δώσουν μια ένδειξη για την επερχόμενη σεζόν!

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Όσον αφορά το καστ, το Netflix είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο ότι ο αστέρας του White Lotus, Lukas Gage, έχει ενταχθεί στο καστ ως Adam, ένας γιος πλούσιων γονέων που κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάρει αυτό που θέλει. Όσο ίδιος κι αν ακούγεται με τον νεκρό Forty (τον αδερφό της Love), ο Adam και ο Joe μπορεί να μην τα πάνε τόσο καλά.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι πρωταγωνιστές των Ghosts, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman και Ed Speleers.

Lukas Gage is coming for You.

In @YouNetflix Season 4, Gage plays Adam, the warm, funny, and hard-partying son of a wealthy family who is famous for failing to meet their standards. But the one thing he did learn from his parents is to do whatever it takes to get what you want. pic.twitter.com/Hr9tQnmk2r

Netflix (@netflix) February 17, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο You Σεζόν 4: Ο Joe έρχεται στην Ευρώπη! Όλα όσα ξέρουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα