Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Ryan Gosling ως Ken και χαθήκαμε στο μέτρημα…Πόσους κοιλιακούς έχει τελικά;

11:42 16/6/2022 - Πηγή: iPop

Η ταινία «Barbie» της Greta Gerwig για άλλη μία φορά αλλάζει ημερομηνία και καθυστερεί την πρεμιέρα της! Δόξα τω Θεώ, όμως, δεν μας άφησαν έτσι και η Warner Bros μας έκανε δωράκι μια φωτογραφία του Ryan Gosling ως ο μαυρισμένος και πλαστικός φίλος της Barbie, ο Ken. Προσκυνήστε το είδωλο παρακαλώ πολύ!

Οι

θαυμαστές του Gosling, οι σινεφίλ και οι χρήστες του Twitter έχουν κάνει χαμό για τη νέα φωτογραφία του Καναδού ηθοποιού, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Barbie, Margot Robbie. Είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του Gosling ως Ken και εμείς δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε!

Ryan Gosling – Φωτογραφία Ken: Πώς σου φαίνεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας;

Αν νομίζεις πώς είσαι η μοναδική που πέρασε δύσκολα στην καραντίνα, είσαι γελασμένη. Ακόμα και ο Ryan Gosling αντιμετώπισε οικογενειακά προβλήματα

Στην φωτογραφία ο Ryan Gosling μεταμορφώθηκε σε Ken και το δέρμα του είναι μαυρισμένο, ενώ αναδεικνύονται τα κατάξανθα μαλλιά του και οι σέξι κοιλιακοί του! Το εσώρουχό του είναι ανεξήγητα στολισμένο με το όνομά του, ενώ το ανοιχτό, αμάνικο τζιν γιλέκο μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς ένας άνθρωπος είναι τόσο όμορφος! Ναι, όπως καταλαβαίνεις, δε μου αρέσει καθόλου ο Ryan Gosling. Πολύ άσχημος βρε παιδί μου…

Αλλά από την άποψη της πλοκής, η φωτογραφία είναι το μόνο που έχουμε, καθώς και μια παλαιότερη φωτογραφία της Robbie να ποζάρει μέσα σε ένα ροζ κάμπριο.

JAAP BUITENDIJK/WARNER BROS.

Και ενώ εμείς αναμένουμε το trailer ή έστω λίγες περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εγώ αναρωτιέμαι…Θα κουραστεί, άραγε, η Barbie με τις αταξίες του Ken ή θα αποδείξει στην αγαπημένη του ότι έχει κάτι περισσότερο από μια παράλογη ποσότητα κοιλιακών; Μπορεί και να συνωμοτήσει ο Ken εναντίον της Barbie και να γίνει ο κακός της ιστορίας; Δεν έχουμε ιδέα!

Όπως φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 21 Ιουλίου του 2023, όταν θα κυκλοφορήσει η ταινία, για να μάθουμε τι κάνουν η Barbie και ο Ken.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Ryan Gosling ως Ken και χαθήκαμε στο μέτρημα…Πόσους κοιλιακούς έχει τελικά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα