Αυτός είναι ο πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να καθαρίζεις τη ντουζιέρα σου μόνο με μαγειρική σόδα – Θα σου αλλάξει τη ζωή

14:01 28/12/2021 - Πηγή: iPop

Η μαγειρική σόδα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα φυσικό θαύμα! Δεν είναι ιδανική μόνο για να κάνεις τα σπιτικά μπισκότα σου να φουσκώσουν ή για να κρατήσεις τις ανεπιθύμητες μυρωδιές μακριά από την κουζίνα, αλλά μπορείς επίσης να κάνει το μπάνιο σου να λάμπει σαν καινούριο! Μάλιστα, το να καθαρίσεις το ντουζ σου με μαγειρική σόδα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός!

Απλοί τρόποι καθαρισμού του λάπτοπ που θα σου λύσουν τα χέρια

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να καθαρίζεις το ντουζ σου με μαγειρική σόδα

Καθαρίζεις τακτικά το ντουζ σου; Αν

όχι, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσεις! Τις περισσότερες φορές υπάρχει μεγάλη συσσώρευση αλάτων στην κεφαλή του ντουζ, η οποία, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να οδηγήσει σε φράξιμο. Τα ρεύματα νερού που βγαίνουν από την κεφαλή του ντουζ μπορούν να γίνουν πιο δυνατά και ακόμη και επώδυνα! Εκτός αυτού, είναι ένα υγρό σημείο στο μπάνιο που είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου μπορούν να μαζευτούν πολλά βακτήρια! Μήπως τώρα σε έπεισα να περάσεις σε έναν βαθύ καθαρισμό;

Εσύ το ήξερες ότι πρέπει να καθαρίζεις την ισιωτική σου; Μάθε όλα τα χρήσιμα tips

Γιατί μαγειρική σόδα;

Ο καθαρισμός της κεφαλής του ντουζ με μαγειρική σόδα είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό οφείλεται στις βασικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας. Λόγω αυτής της χημικής της ιδιότητας, διασπά εύκολα τα άλατα από ασβέστη. Αν θέλεις να κάνεις την κεφαλή του ντουζ σου να λάμπει από καθαριότητα, τότε επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα και ξύδι. Το ξύδι, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ όξινο, καθιστώντας τον συνδυασμό των δύο συστατικών το τέλειο καθαριστικό!

Pexels Πώς να καθαρίσω το ντουζ;

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις! Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να καθαρίσεις το ντουζ σου με μαγειρική σόδα και ξύδι.

Πολλοί άνθρωποι έχουν κεφαλές ντους που μπορούν να αφαιρεθούν από τον τοίχο και να τοποθετηθούν σε έναν κουβά. Γέμισε, λοιπόν, τον κουβά με 1/3 του ποτηριού μαγειρική σόδα και ένα ποτήρι ξύδι. Το μείγμα θα αρχίσει να αναβράζει, κάτι που είναι απαραίτητο για να καθαρίσεις την κεφαλή του ντουζ. Βεβαιώσου ότι η κεφαλή του ντουζ είναι πλήρως βυθισμένη στο μείγμα.

Είναι στερεωμένη η κεφαλή του ντουζ στον τοίχο ή στην οροφή; Μπορείς να γεμίσεις μια πλαστική σακούλα με την ίδια αναλογία μαγειρικής σόδας και ξιδιού. Στη συνέχεια, βάλε την τσάντα γύρω από την κεφαλή του ντουζ, φροντίζοντας το μείγμα να ακουμπάει καλά. Δέσε το στη θέση του χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι. Άφησε την κεφαλή ντουζ στην σακούλα όλη τη νύχτα κι έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό πριν τη χρήση και η δουλειά τελείωσε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να καθαρίζεις τη ντουζιέρα σου μόνο με μαγειρική σόδα – Θα σου αλλάξει τη ζωή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα