Αγαπάς τα νιόκι; – Αυτός είναι ο νέος viral τρόπος μαγειρέματός τους και εσύ πρέπει να μάθεις πώς να τα φτιάχνεις!

14:50 22/1/2023 - Πηγή: iPop

Εάν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τηγανητά νιόκι πρέπει να το κάνεις ξεκινώντας με αυτή τη συνταγή. Σούπερ εύκολο και γρήγορο, πρόκειται είναι ένα τέλειο πιάτο για πολυάσχολες βραδιές ή απροσδόκητους επισκέπτες! Τα νιόκι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να τηγανιστούν, σε σύγκριση με μόλις μερικά λεπτά για να βράσουν αλλά πίστεψέ με, ο επιπλέον χρόνος αξίζει τον κόπο.

Vegan νιόκι καρότου – Αυτή είναι η νέα viral συνταγή του TikTok και εσύ πρέπει να μάθεις πώς να την φτιάχνεις!

Συνταγή για τηγανητά νιόκι: Υλικά1 κουταλιά
της σούπας ελαιόλαδο1 κιλό νιόκι πατάτας1/4 φλιτζάνι βούτυρο3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 κουταλάκι φρέσκο ​​θυμάρι1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένη

Αυτή η συνταγή για τραγανά νιόκι με μανιτάρια είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή

Πώς να φτιάξεις αυτό το εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο σε λίγα μόλις βήματαΣε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα νιόκι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν για λίγα λεπτά και να γίνουν τραγανά. Βγάζουμε τα νιόκι από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο. Το χτυπάμε για λίγο στο τηγάνι μέχρι να αρχίσει να αφρίζει και να πάρει χρώμα.Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα νιόκι ξανά στο βούτυρο και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε από πάνω λίγο τριμμένη παρμεζάνα. Το πιάτο αυτό σερβίρεται ζεστό.Καλή απόλαυση!

Συνταγή για νιόκι πατάτας σβησμένα με λευκό κρασί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αγαπάς τα νιόκι; – Αυτός είναι ο νέος viral τρόπος μαγειρέματός τους και εσύ πρέπει να μάθεις πώς να τα φτιάχνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα