Ανανέωσε το στυλ σου: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα παπούτσια που θα χωρέσεις φέτος στη βαλίτσα των διακοπών σου!

13:12 8/8/2022 - Πηγή: iPop

Αναμφίβολα τα παπούτσια για τις περισσότερες από εμάς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Όχι μόνο γιατί είναι απαραίτητα αλλά και γιατί μπορούν να αλλάξουν εξ’ ολοκλήρου τη δυναμική και το στιλ, ακόμα και του πιο απλού look. Ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή σεζόν, οι επιλογές είναι αμέτρητες– από διαφορετικούς τύπους σανδαλιών μέχρι γόβες, αθλητικά παπούτσια και εσπαντρίγιες – που δίνουν μία ξεχωριστή πινελιά σε όλα τα outfit. Η εποχή αυτή διψάει για χρώμα και ποικιλία σε διαφορετικά σχέδια στα καλοκαιρινά παπούτσια που ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σύνολό μας.

4+1 τρόποι να φορέσεις το bucket hat και να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό outfit – Το αξεσουάρ που θα σε ταξιδέψει στα 90s!

Καλοκαιρινά παπούτσια: Όλες οι hot τάσεις για το πιο στιλάτο σου καλοκαίριCasual σανδάλια

Τα σανδάλια αποτελούν ένα σχέδιο που φοριέται αποκλειστικά και μόνο το καλοκαίρι, και θα έχει την τιμητική του για άλλη μια σεζόν. Σε όποιο χρώμα αλλά και σχέδιο τα προτιμάς, τα flat sandals θα σε συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εποχής. Από τις πρωινές βόλτες στην πόλη ή το νησί, μέχρι τις χαλαρές βραδινές εξόδους. Είναι κομψά, θηλυκά και πολύ άνετα για κάθε ώρα και στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by ROHDE Shoes (@rohde_shoes)

Sneakers

Όταν οι καλοκαιρινές περιπέτειες απαιτούν λίγο πιο σταθερά παπούτσια, ένα υπέροχο ζευγάρι sneakers θα είναι ο σωτήρας σου. Είτε σε λευκό χρώμα, είτε με διάφορε λεπτομέρειες από glitter ή κι έντονα χρώματα, ένα ζευγάρι αθλητικά μας είναι πάντα απαραίτητο. Άνετα, πρακτικά και με πολύ στιλ, κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Ιδανικά τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις, όσο και για office looks, ακόμα και για βραδινές εξόδους, με το κατάλληλο outfit.

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Gladiator Sandals

Τα αγαπημένα μας σανδάλια του μονομάχου είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι, αυτή τη φορά με περισσότερη ποικιλία από ποτέ. Με τακούνι ή χωρίς, με κορδόνια που μόλις φτάνουν στον αστράγαλο ή ξεπερνούν το γόνατο και αποχρώσεις που κυμαίνονται από τα κλασικά καφέ, μαύρο και λευκό, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Αυτά τα σανδάλια είναι η τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες! Να είστε μοντέρνοι αυτό το καλοκαίρι!

View this post on Instagram

A post shared by Manebí Espadrilles & Swimwear (@manebi)

Espadrilles

Οι εσπαντρίγιες είναι το shoe trend που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι στην γκαρνταρόμπα μας, σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, για να μπορούμε να τις φοράμε non-stop. Έχουν την ευελιξία να μπορούν να συνδυαστούν με κάθε καλοκαιρινό outfit, από αέρινα μακριά φορέματα, μέχρι σορτς και φούστες. Αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες στη ντουλάπα σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βγεις για ψώνια!

View this post on Instagram

A post shared by Manebí Espadrilles & Swimwear (@manebi)

Τα πιο άνετα καλοκαιρινά outfits για κάθε περίσταση: Ιδανικά για τις ημέρες που η ζέστη απλά δεν υποφέρεται

Πλατφόρμες

Ένα από τα παπούτσια που δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα είναι η πλατφόρμα. Ένα υπέροχο ζευγάρι πλατφόρμες είναι ο ιδανικός τρόπος για να πας την εμφάνισή σου στο επόμενο επίπεδο, συνδυάζοντάς τες με μίνι φούστες ή βερμούδες και bohemian φορέματα.

View this post on Instagram

A post shared by Loeffler Randall (@loefflerrandall)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανανέωσε το στυλ σου: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα παπούτσια που θα χωρέσεις φέτος στη βαλίτσα των διακοπών σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα