Ο David Beckham «τα έσπασε» παρέα με την κόρη του στη συναυλία του The Weeknd – Η χιουμοριστική ανάρτησή του

15:12 7/8/2022 - Πηγή: iPop

Δεν είναι μυστικό ότι ο άσσος του ποδοσφαίρου λατρεύει να περνά ποιοτικό χρόνο με το μικρότερο μέλος της οικογένειας Beckham, την κόρη του Harper και το Σάββατο 06/08 άρπαξε την ευκαιρία, δίνοντας το παρών σε μία μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση. Μέσα από την ανάρτησή του στο Instagram, έγινε γνωστό πως ο David Beckham στη συναυλία του Weeknd, η οποία πραγματοποιήθηκε

στο Μαϊάμι, τα «έσπασε» όλο το βράδυ, παρέα με την καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσε να έχει.

Victoria Beckham: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία μπαμπάς κόρης – Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ο David Beckham στη συναυλία του Weeknd παρέα με τη Harper

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά στιγμή με την κόρη του Harper, συνοδεύοντάς την στη συναυλία του δημοφιλή Καναδού τραγουδιστή, The Weeknd. Ο ίδιος, μέσα από τα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να απολαμβάνει το σόου περισσότερο και από την Harper, αφού τραγουδά και χορεύει καθ’ όλη τη διάρκεια, δείχνοντας κατενθουσιασμένος.

Netflix: Η ζωή και η ιστορική καριέρα του David Beckham γίνονται ντοκιμαντέρ – «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου»

Στο πρώτο βίντεο, μάλιστα, ο David μάλλον ντρόπιασε άθελά του την μικρή του κόρη, αφού ξεκίνησε να τραγουδά εκτός χρόνου, κάνοντας μερικά σαρδάμ, γεγονός που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα, ο Beckham έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ντροπιαστική στιγμή για τον μπαμπά, ο συγχρονισμός μου ξέφυγε λίγο, αλλά τελικά το βρήκαμε εκεί στο τέλος και τουλάχιστον έκανα τη Harper να γελάσει». Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να αναφερθεί και στο απίστευτο σόου του καλλιτέχνη, δηλώνοντας εκστασιασμένος.

Σε άλλο βίντεο, ο περήφανος μπαμπάς απαθανάτισε την κόρη του να χαμογελά καθώς εκείνη τραγουδούσε ανέμελη. Αργότερα, βρέθηκαν στα backstage, όπου φωτογραφήθηκαν με τον The Weeknd και έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Ο David Beckham φιλάει την 10χρονη κόρη του στο στόμα και προκαλεί αντιδράσεις στα social media

Η χιουμοριστική ανάρτησή του View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο David Beckham «τα έσπασε» παρέα με την κόρη του στη συναυλία του The Weeknd – Η χιουμοριστική ανάρτησή του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα