Ανατροπή για την Ελένη Μενεγάκη

17:14 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Μενεγάκη χάρισε στο τηλεοπτικό της κοινό όμορφες στιγμές, γέλιου, χαράς, συγκίνησης, όμως την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ήταν η μέρα που η Ελένη έπρεπε να πει αντίο σ’ όλον αυτό τον κόσμο που τη στήριξε και τη στηρίζει περίπου 30 χρόνια γενικά στην τηλεόραση και 15 συγκεκριμένα στον Alpha. Ανατρέπονται όμως όλα καθώς όπως φαίνεται πιθανό η Ελένη Μενεγάκη

επιστρέφει στην τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει

Σύμφωνα με την “Espresso” η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Η πρόταση που της έχει γίνει αφορά σε εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη με τον ΑΝΤ1.

Το 1995 ξεκίνησε η μεγάλη συνεργασία του ΑΝΤ1 και της Ελένης όπου πρωταγωνίστησε στη σειρά “Πάτερ Ημών”μαζί με τον Κώστα Καρρά ενώ ταυτόχρονα είχε ξεκινήσει να παρουσιάζει τον “Πρωινό Καφέ”. Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία που κράτησε μέχρι και φέτος το Καλοκαίρι με τον Alpha στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη” και από το 2011 με την ψυχαγωγική εκπομπή που έφερε το όνομά της “Ελένη”.

Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή κάνει οικογενειακές διακοπές στην Άχλα της Άνδρου. Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

… εσείς τι κάνετε αυτή την στιγμή ? Καλημέρα και καλή Κυριακή

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

View this post on Instagram

… εσείς τι κάνετε αυτή την στιγμή ? Καλημέρα και καλή Κυριακή #eleni #onarexperience #androsisland #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 19, 2020 at 1:54am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά το φινάλε και η τηλεθέαση που έκανε (Video)

Το άρθρο Ανατροπή για την Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα