Κορονοϊός : Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα | Το εμβόλιο της Οξφόρδης | Ανησυχίες για την Αττική

12:50 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Οι καθημερινές εξελίξεις για την πανδημία είναι καταιγιστικές γι’ αυτό και εμείς αποφασίσαμε να μαζέψουμε σε ένα μέρος όλα τα σημεία που είναι απαραίτητη η μάσκα ώστε να αποφύγεις το πρόστιμο! Πού είναι λοιπόν υποχρεωτική η μάσκα;

Υποχρεωτική η μάσκα σε…Μέσα Μαζικής Μεταφοράςταξίνοσοκομείαιατρείαδιαγνωστικά κέντρακέντρα αισθητικήςσούπερ μάρκετπλοίααεροπλάνα

Καλό θα ήταν σε αυτές τις τοποθεσίες να φοράς τη μάσκα καθώς υπάρχουν κυρώσεις. Το πρόστιμο που προστέθηκε από χθες είναι για τη χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ, όπου, το ποσό κατά άτομο είναι 150€.

Τι συμβαίνει
με το εμβόλιο της Οξφόρδης

Τη Δευτέρα 20/7/2020 αναμένονται ανακοινώσεις που αφορούν στο εμβόλιο της Οξφόρδης. Να θυμήσουμε ότι από τέλη Απριλίου είχαν ξεκινήσει οι δοκιμές σε εθελοντές στο Ινστιτούτο Τζένερ της Οξφόρδης.

Η Σάρα Γκίλμπερτ, 58 ετών, μητέρα τριών παιδιών είναι επικεφαλής της ομάδας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Τα παιδιά της έλαβαν μέρος στην έρευνα της μητέρας τους και τους χορηγήθηκε το εμβόλιο μέχρι στιγμής χωρίς παρενέργειες.

Ανησυχίες για το λεκανοπέδιο Αττικής

Υποχρεωτική η μάσκα όπως αναφέραμε σε όλα τα παραπάνω κι όμως οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν για το λεκανοπέδιο Αττικής καθώς αποτελεί μέρος συγκέντρωσης των τουριστών, συναθροίσεις σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και έχει πυκνοκατοικημένους δήμους.

Νέα μέτρα δεν αποκλείονται αν συνεχιστεί η άνοδος των νέων κρουσμάτων. Ωστόσο είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων στα τέλη Ιουλίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Κορονοϊός: Αλλαγές στα μέτρα για τα πλοία | Τα νέα κρούσματα

Photo: Freepik

Το άρθρο Κορονοϊός : Πού είναι υποχρεωτική η μάσκα | Το εμβόλιο της Οξφόρδης | Ανησυχίες| Ανησυχίες για την Αττική εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα