Αθλήτρια πόλο ταΐζει το μωρό της πριν την προπόνηση – Το ηχηρό μήνυμα της Μαρκέλας Πλούμη σε όλες τις μανούλες

12:31 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Μία πολύ γλυκιά και συγκινητική φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες με μία μανούλα – αθλήτρια του πόλου να ταΐζει το μωράκι της δίπλα στην πισίνα! Μία σύντομη υπενθύμιση σε όλες τις γυναίκες πως αν θέλουμε πραγματικά κάτι και το αγαπάμε με όλη μας την ψυχή, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μια αθλήτρια του πόλο στα Χανιά επέλεξε να μην παραμελήσει ούτε την αγάπη της για το άθλημα, ούτε και το μωρό της. Φυσικά και αναφέρομαι στην Μαρκέλα Πλούμη την παίκτρια του Ναυτικού

Ομίλου Χανίων, η οποία αποφάσισε να αφοσιωθεί και στους 2 έρωτές της.

Μητρικό άγχος: Πώς επηρεάζει τη μοναδική σχέση μητέρας- παιδιού

Αθλήτρια που ταΐζει το μωρό: Η δύναμη της Μαρκέλας Πλούμη

Η Μαρκέλα Πλούμη αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα για όλες τις μανούλες και τους αποδεικνύει πως μπορούν να καταφέρουν και να εξισορροπήσουν τόσο τον ρόλο της μαμάς, όσο και αυτόν της αθλήτριας.

Η αθλήτρια του water polo φαίνεται να ταϊζει το μωράκι της δίπλα στην πισίνα κι έπειτα να περιμένει να ρευτεί, ώστε να βουτήξει και να ξεκινήσει την προπόνησή της. Η συγκεκριμένη στιγμή έχει γίνει viral στα social media με τους χρήστε να την αποθεώνουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας έμαθε η μητέρα μας

Facebook / Water Polo Chania

5 ταινίες που αποτυπώνουν την πολυπλοκότητα στη σχέση μητέρας – κόρης

Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, λοιπόν, η Μαρκέλα Πλούμη σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να είσαι μαμά, αθλήτρια, επαγγελματίας, σύζυγος, φίλη, μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις, μπορεί οι μέρες σου να περνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις, μπορεί οι υποχρεώσεις σου να κυλάνε σαν νερό, αλλά δεν παύεις να καταφέρνεις όσα βάζεις στόχο. Και πρέπει να είσαι περήφανη για σένα και να σε αγαπάς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αθλήτρια πόλο ταΐζει το μωρό της πριν την προπόνηση – Το ηχηρό μήνυμα της Μαρκέλας Πλούμη σε όλες τις μανούλες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα