Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη Λυδία

11:44 23/7/2022 - Πηγή: iPop

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη Λυδία. Η μικρή είναι το δεύτερο θύμα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που πάγωσε τη χώρα και αυτή τη στιγμή μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά της στην Αλόννησο, εκεί όπου είχε μεγαλώσει και η μητέρα της.

Ισόβια κάθειρξη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο- Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι λόγοι που κρύβονται πίσω από την απόφαση της μεταβίβασης

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

του STAR, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση αυτή πριν από λίγες μέρες, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή προκειμένου να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταβίβαση.

Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι εκεί. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

«100 φορές να γύριζα το χρόνο πίσω, 100 φορές θα διάλεγα την Καρολάιν»: Τι υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του;

Η απόφαση των γονιών της αδικοχαμένης κοπέλας να αλλάξουν το επώνυμο του μικρού παιδιού, φαίνεται πως ταρακούνησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και του έδωσε το κίνητρο να προχωρήσει στη μεταβίβαση. Ο πατέρας της Καρολάιν, είχε δηλώσει μάλιστα σε συνέντευξή του, πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, με τη Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας, ώστε να μην συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Daily Mail ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Για την πρόθεση της οικογένειας να αλλάξει το επίθετο της κόρης του, ο γυναικοκτόνος ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης κατά την παραμονή του στην φυλακή, ενώ πρόκειται για μία εξέλιξη που ο ίδιος δεν περίμενε και τον δυσαρέστησε ιδιαίτερα.

Πατέρας Καρολάιν: «Θα αλλάξω το επώνυμο της εγγονής μου – Θα φροντίσω να μην την ξαναδεί ο πατέρας της»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη Λυδία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα